• FARMACIJA IN MEDICINA

    Glavni trendi v tem sektorju so vedno večja kompleksnost predpisov, starajoče se prebivalstvo in omejeni proračuni. Za spopadanje s temi izzivi je potrebno spremeniti informacijski sistem za izboljšanje uporabniške izkušnje in kakovosti storitev kot tudi omogočanje sprejemanja pravočasnih in pametnih odločitev v nujnih primerih.

Operativna učinkovitost, povečana fleksibilnost

Operativna učinkovitost in povečana fleksibilnost farmacevtskim in zdravstvenim družbam bistveno pomagata izboljšati stroškovno učinkovitost, povečati vlaganja v raziskave in razvoj ter se uskladiti s spreminjajočimi se regulatornimi, varnostnimi in zaščitnimi zahtevami. Nove izdelke je potrebno dostaviti hitro, operacije pa morajo biti učinkovite in visoko avtomatizirane.

Naša ekipa je specializirana za delo s farmacevtskimi in zdravstvenimi družbami. Pomagamo jim uvesti različne rešitve za upravljanje sredstev, monitoringobogateno resničnost, IoT in druge.

Inovativne rešitve za doseganje poslovnih ciljev

Farmacevtska in zdravstvena industrija strmita k podpori strank pri spopadanju z izzivi, ki vplivajo na današnjo industrijo. S strankami sodelujemo pri razvoju inovativnih rešitev, s katerimi jim pomagamo doseči njihove poslovne cilje.

Naše rešitve lahko zagotavljajo podlago za preobrazbo, tako da vam pomagamo vgraditi skladnost v ključne procese, izboljšati učinkovitost in znižati stroške ter hkrati omogočati inovacije s partnerji po vsem svetu, da pospešijo razvoj novih izdelkov in postopkov.

Imamo izjemne izkušnje v farmacevtskem in zdravstvenem sektorju, vključno z upravljanjem ključnih sredstev in integracijo ključnih procesov, nadzorovanjem stroškov, povečanjem operativne učinkovitosti in zagotavljanjem skladnosti s predpisi.

KORISTI NAŠIH REŠITEV

  

  • Skladnost s standardi glede pogodb o ravni opravljanja storitev, upravljanja postopkov in poročanja, ki jih določajo upravni organi
  • Optimizacija učinkovitosti sredstev in sledenja, s katero vas podpiramo pri izboljšanju razpoložljivosti in zniževanju stroškov prevzema in vzdrževanja
  • Nadzor nad stroški in kompleksnostjo
  • Izboljšanje storitev za stranke z zmanjšanim tveganjem za kazni regulatornih organov
  • Bolj prefinjeni podatki, ki omogočajo boljše odločanje in hitrejši odziv na spremembe v sektorju/industriji
  • Zagotavljanje skladnosti z mednarodnim standardom ISO 55000 za upravljanje sredstev
  • Minimizacija tveganja poslovnih rizikov in kazni za izvajanje

Strankam zagotavljamo svetovanje na različnih področjih, med drugim na področju financ, organizacijskega upravljanja, strategije, oskrbovalne verige, skupnih storitev, informacijske tehnologije in upravljanja s človeškimi viri.

PREBERITE NAŠE ŠTUDIJE PRIMEROV 

ŠTUDIJE PRIMEROV

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM

Pogovorite se z enim od naših specialistov za rešitve in se bolje seznanite z našo ponudbo.