• TRGOVINA

    Za boljšo nakupovalno izkušnjo je nujno stranke razumeti in jih vključiti. Z ustreznimi pametnimi maloprodajnimi rešitvami lahko zgradite pametnejšo maloprodajno in bolj prilagodljivo dobavno mrežo za boljše razumevanje potrošniških trendov. Optimizacija osnovnih operacij izboljša delovanje in operativno učinkovitost.

Digitalni trgovci

Ponujamo širok nabor storitev IT, ki so primerne za potrebe trgovcev. Z združevanjem komunikacijskih in poslovnih aplikacij v vseh sistemih je odločanje vedno preprostejše, infrastruktura pa produktivnejša.

Digitalizacija celotne dobavne verige, optimizacija zalog in zagotavljanje novih storitev potrošnikom so zgolj nekateri glavni izzivi v sektorju.

Hitra preobrazba

Novo nastali digitalni trgovci vstopajo na trg, prav tako pa proizvajalci in prodajalci na debelo iščejo način za povečanje svojega tržnega deleža. Poleg tega se v tem sektorju že pojavlja nov val digitalnih motenj. Omenjene spremembe lahko rešite z našima platformama Internet Stvari (T-IoT)  in Obogatena resničnost (T-AR).

Tako IoT kot AR razširjata nakupovalno izkušnjo in ponujata popolnoma nov pristop k temu, kako trgovci sodelujejo s strankami.​

Ključne prednosti AR tehnologije za trgovine

   

  • Trgovci lahko ustvarijo izboljšane kataloge izdelkov z možnostjo predogleda
  • Zagotavlja prilagodljivo vsebino, ki ustreza potrebam in izkušnji uporabnikov 
  • Zmanjša odstotek reklamacij izdelkov, saj se lahko potrošniki pred nakupom lažje odločijo, ali so jim izdelki všeč
  • Navigacija znotraj trgovini je preprosta in informativna, da se kupci ne izgubijo ali zmedejo
  • Ustvarja opazne predstavitve izdelkov, ki apelirajo na človeška čustva z neverjetnimi interaktivnimi izkušnjami

IoT in AR prevzemata glavno vlogo v spremembah, ki se dogajajo v trgovskem sektorju in s tem pomagata povečati zvestobo strank, prodajo, ponuditi personalizirano izkušnjo in izboljšati upravljanje zalog.

PREBERITE NAŠE ŠTUDIJE PRIMEROV

ŠTUDIJA PRIMERA

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM

Pogovorite se z enim od naših specialistov za rešitve in se bolje seznanite z našo ponudbo.