• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

24. 05. 2021 | Medtem ko uspešno krepimo in širimo svojo prisotnost na Evropskih trgih, smo ponosni na novo poglavje ki ga začenjamo z Latvijskim operaterjem distribucijskega sistema zemeljskega plina GASO.
Preberi več
Novo poglavje v industriji distribucije zemeljskega plina v Latviji
15. 03. 2021 | Zmanjšanje stroškov poslovanja in povečanje učinkovitosti dela sta le dve glavni prednosti, ki jih digitalizacija prinese vašemu podjetju. S spremembami poslovnih modelov in načinov poslovanja, pa je postala nujna za uspešno prihodnost vsake organizacije, predvsem malih in srednjih podjetij, ki želijo ostati konkurenčna.
Preberi več
Pridobite nepovratna sredstva za digitalno transformacijo z našo podporo
12. 03. 2021 | Obogatena resničnost hitro postaja ena najzanimivejših tehnologij v digitalnem svetu. S tem ko uporaba obogatene resničnosti (AR) narašča, podjetja vidijo, kako nova tehnologija uporabniško izkušnjo in interakcijo uporabnikov pripelje na povsem novo raven. Še več: umestitev računalniško ustvarjene grafike v vidno polje nekoga (delavca), lahko prinese izjemne izboljšave na področju operativne odličnosti in nadzora kakovosti.
Preberi več
Obogatena resničnost – kako začeti in AR v praksi
8. 03. 2021 | Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno vzdrževanje oz. upravljanje sredstev lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
TROIA spletna delavnica: Vzdrževanje sredstev - osnove in praktični primeri
18. 02. 2021 | V marcu pripravljamo za vas serijo spletnih delavnic, ki bodo tokrat poleg strokovnih predstavitev, vključevale tudi dinamičen pogovor med udeleženci in izkušenimi prezentatorji. Vsi udeleženci delavnic pa boste imeli možnost prijave na individualni pogovor, vezan na potrebe in želje v vašem podjetju.
Preberi več
TROIA spletne delavnice
19. 11. 2020 | Leto 2020 nam je, kljub zaostrenim pogojem poslovanja zaradi epidemije novega koronavirusa, prineslo nov preboj. Pridobili smo pomemben posel v Litvi.
Preberi več
Podjetje TROIA z novim poslovnim uspehom, tokrat v Litvi
3. 11. 2020 | Leta 2019 smo postali prvo evropsko podjetje, ki je prejelo nagrado Maximo World Award v Orlandu, ZDA. Letos, po drugi zaporedni zmagi, smo še vedno izredno počaščeni in enako ponosni!
Preberi več
Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!
28. 09. 2020 | V podjetju TROIA podpiramo ustvarjanje in razvoj novega strokovnega kadra ter ambiciozne in motivirane mlade, ki bodo kmalu iskali svoje mesto v poslovnem svetu.
Preberi več
Štipendija za dva študenta poslovne informatike
17. 09. 2020 | Na izzivu ‘Inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva’ smo prejeli ZLATO priznanje za razvoj lastnih rešitev na področju obogatene resničnosti!
Preberi več
Zlata TROIA
9. 09. 2020 | Vas zanima kako vzpostaviti sistem obvladovanja premoženja? Družina mednarodnih standardov s področja obvladovanja premoženja SIST ISO 5500X nudi smernice in zahteve za vzpostavitev, izvajanje, vzdrževanje in izboljševanje sistema obvladovanja premoženja.
Preberi več
ISO 55000 z doc. Dr. Damjanom Maletičem
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last