• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

S projektom DIGITAB želi podjetje TAB skupaj s konzorcijskimi partnerji razviti nove tehnologije, ki bodo omogočale oddaljeno spremljanje stanja baterij v uporabi s pomočjo podatkov, ki bodo pridobljeni z uporabo IoT tehnologije.
Preberi več
Digitalna preobrazba podjetja TAB d.d.
Projekt, s katerim se bo digitalno preobrazil ekosistem podjetja Elektro Ljubljana za podporo energetskemu prehodu in za dvig uporabniške izkušnje.
Preberi več
Digitalna preobrazba ekosistema Elektro Ljubljana za podporo energetskemu prehodu in za dvig uporabniške izkušnje
Preberite več o uspešno pridobljenem razpisu za projekt DigiELES, kjer bomo pomagali izboljšati poslovne procese in konkurenčnost podjetja ELES na domačem trgu.
Preberi več
DigiELES – Digitalna preobrazba verige vrednosti ELES z uvajanjem naprednih digitalnih tehnologij in odprtega inoviranja
Medtem ko uspešno krepimo in širimo svojo prisotnost na Evropskih trgih, smo ponosni na novo poglavje ki ga začenjamo z Latvijskim operaterjem distribucijskega sistema zemeljskega plina GASO.
Preberi več
Novo poglavje v industriji distribucije zemeljskega plina v Latviji
Zmanjšanje stroškov poslovanja in povečanje učinkovitosti dela sta le dve glavni prednosti, ki jih digitalizacija prinese vašemu podjetju. S spremembami poslovnih modelov in načinov poslovanja, pa je postala nujna za uspešno prihodnost vsake organizacije, predvsem malih in srednjih podjetij, ki želijo ostati konkurenčna.
Preberi več
Pridobite nepovratna sredstva za digitalno transformacijo z našo podporo
Obogatena resničnost hitro postaja ena najzanimivejših tehnologij v digitalnem svetu. S tem ko uporaba obogatene resničnosti (AR) narašča, podjetja vidijo, kako nova tehnologija uporabniško izkušnjo in interakcijo uporabnikov pripelje na povsem novo raven. Še več: umestitev računalniško ustvarjene grafike v vidno polje nekoga (delavca), lahko prinese izjemne izboljšave na področju operativne odličnosti in nadzora kakovosti.
Preberi več
Obogatena resničnost – kako začeti in AR v praksi
Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno vzdrževanje oz. upravljanje sredstev lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
TROIA spletna delavnica: Vzdrževanje sredstev - osnove in praktični primeri
V marcu pripravljamo za vas serijo spletnih delavnic, ki bodo tokrat poleg strokovnih predstavitev, vključevale tudi dinamičen pogovor med udeleženci in izkušenimi prezentatorji. Vsi udeleženci delavnic pa boste imeli možnost prijave na individualni pogovor, vezan na potrebe in želje v vašem podjetju.
Preberi več
TROIA spletne delavnice
Leto 2020 nam je, kljub zaostrenim pogojem poslovanja zaradi epidemije novega koronavirusa, prineslo nov preboj. Pridobili smo pomemben posel v Litvi.
Preberi več
Podjetje TROIA z novim poslovnim uspehom, tokrat v Litvi
Leta 2019 smo postali prvo evropsko podjetje, ki je prejelo nagrado Maximo World Award v Orlandu, ZDA. Letos, po drugi zaporedni zmagi, smo še vedno izredno počaščeni in enako ponosni!
Preberi več
Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last