• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Na dogodku Euromaintenance 4.0 so vodilni strokovnjaki v industriji iz prve roke spoznali našo aplikacijo revolucionarnih rešitev za stare težave.

Antwerp, Belgija – Internet stvari (IoT) in napovedna analitika odpirata zaenkrat še neizkoriščene možnosti na področju vzdrževanja, zanesljivosti in spremljanje stanja.

Na dogodku Euromaintenance 4.0 so vodilni strokovnjaki v industriji iz prve roke spoznali našo aplikacijo revolucionarnih rešitev za stare težave.

Euromaintenance 4.0 – vzdrževanje 4. industrijske revolucije

Najuspešnejša evropska konferenca o vzdrževanju (www.euromaintenance.org) je med najboljšimi dogodki, na katerih lahko predstavimo svoje produkte in rešitve mednarodnim inženirjem, upravljavcem vzdrževanja in vodjem na področju zanesljivosti. Obiskovalci so si podrobneje ogledali priložnosti, ki jih ponujajo nove tehnologije na področju napovedanega in predpisanega vzdrževanja, ki so trenutno na voljo na trgu.

Dogodek Euromaintenance 4.0 se je odvijal od 24. do 27. septembra 2018, na pragu četrte industrijske revolucije. Sedaj lahko varno predvidimo, da bosta internet stvari (IoT) in prediktivna analitika prinesli do sedaj neizkoriščene možnosti na področju vzdrževanja, zanesljivosti in spremljanja stanja.

Na dogodku so o teh revolucionarnih tehnologijah razpravljali naši strokovni delavci v industriji in strokovnjaki na področju, predstavili pa so jih vodjem vzdrževanja, zanesljivosti in upravljanja sredstev, ki delujejo v panogah z veliko sredstvi v Evropi in drugod po svetu. Za prikaz temeljev zanesljivih operacij so uporabili konkretne primere najboljših praks pri upravljanju sredstev, med drugim: prediktivno modeliranje podatkov, zajem podatkov, beleženje in shranjevanje podatkov ter vizualizacijo podatkov.

S ponosom smo predstavili IBM Maximo, enotno platformo programske opreme, ki daje celosten pregled nad vsemi vrstami sredstev (proizvodnjo, obrati, transportom in IT) v vaši organizaciji, in platformo IBM Control Desk za ITSM, krmilnik s hitrim polnjenjem za celosten pregled vseh sredstev v podjetju. To vam omogoča večjo preglednost in analitičen vpogled v ITSM procese, kar izboljšuje vaše storitve in zmanjšuje stroške.

Naši strokovnjaki so pokazali veliko zanimanja za tečaj "Ustvarite svojo prvo aplikacijo IoT in obogateno resničnost”, saj smo predstavili tudi svojo platformo AR T-SENSE – spletno platformo za obogateno resničnost (AR), ki povezuje platforme EAM, ERP, IoT in druge povezane sisteme v ozadju s pametnimi očali AR.

Konferenca je bila tudi priložnost za pridobivanje novih informacij iz preostanka dnevnega reda in – kar je najpomembnejše – naši strokovnjaki so lahko navezali nove stike znotraj industrije. Drugi dan je bila na razstavnem prostoru na sporedu zabava s koktejli, kjer so se odvijali zelo zanimivi pogovori in mreženje.

Med tečaji, ki so se nam vtisnili v spomin, so bili tudi "Uporaba BIM, IoT in konceptov digitalnega dvojčka na letališču Schiphol v Amsterdamu" ter tisti, ki so obravnavali upravljanje sredstev in standard ISO 55000, na primer: "Kam se sedaj razvija ISO 55000?, Pot upravljanja sredstev na letališču Copenhagen.”

Na splošno je bila konferenca zelo uspešna in izjemen dogodek. Hvala vsem, ki ste nas obiskali in si ogledali našo ponudbo.

Ste pripravljeni začeti svojo pot do uvedbe Vzdrževanja 4.0 z nami?

STOPITE V STIK Z NAMI