• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

EUROPEAN UTILITY WEEK na Dunaju je bil uspešen!

European Utility Week je odlična platforma za doseganje popolnoma integriranega in medsebojno povezanega elektroenergetskega sistema in trga v Evropi.To je kraj, kjer se vsi ključni akterji v inteligentnem energetskem ekosistemu zberejo in razpravljajo. Letos, se je dogodka udeležilo kot 13.000 pametnih strokovnjakov za energijo, katerim smo uspeli uspešno predstaviti naše izdelke in rešitve ter imeti veliko zanimivih in konstruktivnih dialogov.

EUROPEAN UTILITY WEEK na Dunaju je bil uspešen!

EUW 2018 je potekal od 6. do 8. novembra na Dunaju, kjer so se obiskovalci iz 100 držav lahko udeležili 3-dnevnega programa, ki je raziskoval štiri ključna področja evropske energije: digitalizacija, dekarbonizacija, energetski trgi in inovacije. To je kraj, kjer se srečuje celotna skupnost strokovnjakov, da poišče rešitve, podpiše nova partnerstva in gradi na odnosih, ki bodo pozitivno vplivali na poslovne modele.

Kot del trga je bilo osebno povezovanje s pametnimi energetskimi voditelji, ključnimi vplivalci, novimi udeleženci na trgu in svetovno globalno industrijo ena ključnih prednosti udeležbe vodilnega evropskega pametnega dogodka za nas. Naš glavni cilj na dogodku EUW je bila predstavitev lastne T-SENSE AR platforme - spletne platforme obogatene resničnosti (AR), ki povezuje platforme EAM, ERP, IoT in druge sorodne sisteme z AR pametnimi očali. Prikazali smo delovanje pametne platforme T-SENSE, združene z očali AR, ki se povezujejo z obstoječo informacijsko infrastrukturo podjetja (sistemi in aplikacije), zaradi česar je odlično orodje za izobraževanje zaposlenih za različne naloge.

Inovacije so poudarile vsak element razstave, s posebnim poudarkom na povezovanju ljudi z vseh ravni, od manjših podjetij do tehnoloških velikanov in strokovnjakov na višji ravni do mladih talentov.

Evropski teden gospodarskih javnih služb na Dunaju je bil nedvomno odličen način za povezovanje in učenje ter izobraževanje, kar je bil naš glavni namen.

Več informacij o EUW:

https://www.european-utility-week.com/welcome#/