• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

4. Slovenska konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki

Danes se je naša ekipa udeležila 4. slovenske konference o vzdrževanju v elektroenergetiki v Novi Gorici in predstavila AR-Augmented reality.

4. Slovenska konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki

 

Teorijo smo uporabili v praksi; Podjetja že danes uporabljajo rešitve T-AR, ki skrbijo za zanesljivejše vzdrževanje strojev, zgodnje odkrivanje morebitnih napak, lažji popis premoženja, hitrejšo montažo in pakiranje kompleksnih izdelkov ter številne druge naloge. Pametna očala, ki se povezujejo z obstoječo informacijsko infrastrukturo podjetja (backend sistemi in aplikacije), so tudi odlično orodje za izobraževanje zaposlenih za različne naloge.

Ljudje želijo biti nenehno dobro obveščeni. Tehnologija je zagotovila, da so relevantne informacije lahko dobesedno pred našimi očmi, da jih lahko uporabimo za delo in odločanje. V podjetju TROIA razvijamo rešitve, ki skupaj s pametnimi očali za obogateno resničnost omogočajo znatno povečanje produktivnosti v številnih okoljih. Z rešitvami in orodji T-AR lahko enostavno vidite in naredite več.

To in še več, smo danes uspešno predstavili na 4. slovenski konferenci o vzdrževanju v elektroenergetiki v Novi Gorici, naša ekipa iz Troie, skupaj s partnerji iz Elektro Ljubljana d. d.

Preberite več o dogodku: https://www.cigre-cired.si/event/4-slovenska-konferenca-o-vzdrzevanju-v-elektroenergetiki/