• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Pridobitev nepovratnih sredstev za raziskovalne in razvojne projekte

TROIA je za inovativni projekt TROIA »Intelligent platform T-SENSE« prejela nepovratna sredstva v okviru javnega razpisa za »nepovratna sredstva za raziskovalne in razvojne projekte 2«, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Pridobitev nepovratnih sredstev za raziskovalne in razvojne projekte

 

 

Ljudje želijo biti nenehno dobro obveščeni. Tehnologija je zagotovila, da so lahko relavantne informacije dobesedno pred našimi očmi, da jih lahko uporabimo za delo in odločanje. V podjetju Troia razvijamo rešitve, ki skupaj s pametnimi očali za razširjeno resničnost omogočajo znatno povečanje produktivnosti.

Prejem nepovratnih sredstev za raziskovalne in razvojne projekte nam bo omogočilo, da izpolnimo glavni namen, ki je razvoj in globalna komercializacija inovativne inteligentne platforme T-SENSE, spletna platforma Augmented Reality, ki temelji na oblaku in povezuje platforme EAM, ERP, IoT, GIS in druge s tem povezane sisteme s pametnimi očali AR. Je prodorni izdelek, ki zagotavlja varen, zanesljiv in ekonomičen sistem za vzdrževanje pametnih omrežij.

Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter nam dajejo odlično priložnost za razvoj in izboljšanje našega dela ter gradnjo rešitve za vsa podjetja, ki želijo opazno povečati obseg dela in produktivnost v številnih okoljih.