• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

[DOGODEK] Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki

Z namenom predstavitve tehnoloških trendov prihodnosti, izmenjave izkušenj in razprav o atraktivnih in pomembnih temah, je včeraj Troia gostila zaprt dogodek »Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki« za partnerje in stranke v Zrečah.

[DOGODEK] Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki

Dogodek smo otvorili s premiernim ogledom našega novega videa (klikni za ogled), ki prikazuje vse, kar je Troia. Ljubezen do našega dela in ljubezn do športa.

Dr. Gregor Taljan iz Energienetze Steiermark GmbH iz Avstrije je nato prevzel besedo z zanimivo predstavitvijo njihovega dela v Avstriji, ki prikazuje, kako se razlikuje od Slovenije in v katero smer se bo razvijalo.

Dogodek je bil nato razdeljen na dva segmenta, najprej predstavitev novih tehnologij, ki so bile ali še bodo uporabljene ali izvedene, predstavljene predvsem s strani zaposlenih v Troii, in po drugi strani izkušnje iz obstoječih projektov, ki so jih predstavili naši naročniki in delili svoje mnenje, poglede, prednosti in slabosti, na katere so naleteli na projektih in njihove načrte in želje v zvezi z delom, ki ga opravljamo skupaj.

Rok Dolinšek, direktor podjetja Troia, je dogodek zaključil z neformalnim povabilom na naslednji dogodek, ki bo v jeseni, in se zahvalil vsem udeležencem in gostom, ki so se včeraj udeležili dogodka »Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki«.

Vsekakor lahko ponosno rečemo, da je bil dogodek tako zanimiv kot izobraževalen in poskrbel za nekaj živahnih razprav ob prijetnem kosilu v hotelu Atrij v Zrečah.