• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

[DOGODEK] Skupaj do odličnosti

Prejšnji teden smo bili del konference Skupaj do odličnosti v Ljubljani, kjer smo predstavili naše delo, med drugimi vrhunskimi svetovnimi govorci. Gre za regionalni osrednji dogodek z najbolj aktualnimi vsebinami na področju upravljanja IT storitev in vodenja projektov.

[DOGODEK] Skupaj do odličnosti

 

Konferenca je namenjena vsem, ki se ukvarjajo z upravljanjem, koordinacijo, rešitvami ali organizacijo razvoja projektov, izvajanjem novosti v poslovanju in vsem, ki se zavedajo vpliva novosti na poslovne strategije. Gre za dogodek, ki združuje vse, ki želijo biti na tekočem z novostmi in želijo biti odlični v rasti. Troia je predstavila platformo T-SENSE Augmented Reality in ergonomska očala, ki imajo celosten pogled in intuitiven uporabniški vmesnik, namenjen vsem, ki delajo na izboljšanju trenutnega delovnega okolja in nalog.

Posebno se zahvaljujemo organizatorjem za povabilo in vsem, ki so se udeležili konference, hkrati pa si lahko preberete vse o razširjeni resničnosti in platformi T-SENSE AR, ki smo ju predstavili na konferenci.