• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Dogodek, ki ga niste želeli zamuditi! " Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo".

Dogodek »Učinkovito vzdrževanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo« se je odvijal v hotelu Planja na Rogli. Čudovita lokacija na izredno poletni oktobrski dan v kombinaciji z zanimivimi predstavitvami, je bil seštevek za dogodek, ki ga niste želeli zamuditi. Če pa se nam kljub vsemu niste mogli pridružiti, preberite več o dogajanju tukaj.

Dogodek, ki ga niste želeli zamuditi! " Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo".

Šest predavateljev iz različnih podjetij je predstavilo teme, ki temeljijo na učinkovitem upravljanju sredstev in kako lahko le-to vpliva na vaše poslovanje v času vse bolj pričakovane gospodarske krize.

Diego Klappenbach, UMS Group EuropaDiego_Klappenbach

Diego Klappenbach, strokovnjak za strateško upravljanje sredstev v UMS Group Europe, se nam je pridružil iz Švedske. Njegova interaktivna predstavitev o tem kako izboljšati splošno uspešnost v organizaciji z uporabo standardov ISO55000 za optimalno upravljanje s fizičnimi sredstvi, je bil odličen začetek dogodka.

 

Primož_SevčnikarPrimož Sevčnikar, Troia

Primož Sevčnikar, direktor za tehnološki razvoj v podjetju Troia, je upravljanje sredstev predstavil kot vizijo rasti v prihodnosti. Pojasnil je današnje izzive in predstavil kako in s katerimi rešitvami jih je mogoče rešiti. Predstavil je upravljanje sredstev, predvidevanje vzdrževanja, platformo TROIA AR, platformo IoT in druge učinkovite rešitve upravljanja sredstev ter argumentiral, zakaj je TROIA podjetje, ki ga vključite v to vizijo za prihodnost.

 

Borut Bežan, Lek Borut_Bežan

Borut Bežan, vodja IT-storitev v Novartis Slovenija, je prikatal nekaj dobrih primerov kako in zakaj so se odločili nadgraditi svoj sistem spremljanja s platformama IIoT in AR (Augmented reality). Vse od optimizacije in zmanjševanja stroškov, napredne analitike in uporabe obogatene resničnosti za povezovanje z AR očali, pametnimi telefoni in tablicami - predstavitev, ki vas bo prisilila da razmišljate širše.

 

Miha_VerbičMiha Verbič, Troia


Miha Verbič, vodja IT svetovalcev pri v podjetju Troia, je govoril o nujnosti uvedbe sprememb in novih tehnologij v vsako podjetje. Pokazal je kako ostati konkurenčen na trgu, ki že uvaja nove tehnologije in kako je podjetje Troia lahko vaš prvi korak do tega.

 

 

Tamas Kubicsek, IBMTamas_Kubicsek

Tamas Kubicsek, Watson IoT Presales Specialist iz IBM Madžarske se je osredotočil na APM. Primerjal je APM in EAM  in razložil, kako lahko APM pomaga optimizirati strategijo sredstev in strategijo vzdrževanja. »Razviti se moramo v svojem razmišljanju in praksi ter se oddaljiti od dejanj in razmišljanja o vzdrževanju kot odhodku in pričeti razmišljati o vzdrževanju kot naložbi.« Tamas je zaključil svojo predstavitev.

 

Matic_BreznikMatic Breznik, Troia

Matic Breznik, iz podjetja Troia je začel svojo predstavitev s filmom »Minority reporti«. Niste prepričani, kakšno vezo ima s predstavitvijo? Bi morali biti tam da bi razumeli. A da ne bo preveč skrivnosti, Matic nas je podrobneje seznanil s tem, kako je AR (obogatena resničnost) tu, v sedanjosti in pripravljena popeljati vaše podjetje na višjo raven.

 

Skozi celoten dogodek so imeli udeleženci edinstveno priložnost, da v živo vidijo in preizkusijo vse rešitve. TROIA strokovnjaki za AR (razširjena resničnost), APM (Asset Performance Management), IoT, Monitoring in še več, so bili tam, pripravljeni razložiti, pokazati in pomagati pri kakršnih koli vprašanjih. Hkrati so naši gostje lahko preizkusili AR očala iz prve roke.

 

AR_predstavitev   Praktični_prikazi1   Praktični_prikazi

Po vseh novih in dodatnih informacijah pa smo čudovit oktobrski dan izkoristili tudi za "sprehod med krošnjami" na Rogli.

Skupinska_TROIA

pmk1         PMK

Ogromno je torej razlogov, zakaj se našega naslednjega dogodka absolutno morate udeležiti. Se vidimo torej takrat!