• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

BREZPLAČNI TROIA Webinarji

Pridružite se nam na brezplačnih webinarjih, ki smo jih za maksimalni izkoristek vašega časa razdelili na 2 dela – osnovna predstavitev in praktični primeri. V mesecu maju si rezervirajte termine za upravljanje sredstev v podjetju in obogateno resničnost!

BREZPLAČNI TROIA Webinarji

 

Katere webinarje smo pripravili za vas in kaj lahko pričakujete:

 

četrtek, 14.5.2020, 10.00 - 10.45

AR (obogatena resničnost) v podjetju – Kako začeti?

Osnovna predstavitev obogatene resničnosti, njenega delovanja in potencialnega vpliva na poslovanje podjetja. Kakšne spremembe lahko v podjetju pričakujete ob uporabi AR in kakšne so prednosti, predvsem pa bomo govorili o tem kaj v podjetju potrebujete za uvedbo uporabe obogatene resničnosti.

AR1

PRIJAVI SE


torek, 19.5.2020, 10.00 - 10.45

Upravljanje sredstev je temelj podjetja

Cilj vsake organizacije je znižanje stroškov in povečanje dostopnosti ključnih virov. Učinkovito upravljanje sredstev omogoča preventivno, redno in nepredvideno vzdrževanje in zato dolgoročno pomaga pri izpolnitvi teh ciljev. Spoznajte možnosti za optimalno upravljanje s sredstvi v vašem podjetju in kako lahko pridobite celosten pregled nad vsemi vrstami sredstev.

APM2

PRIJAVI SE


četrtek, 21.5.2020, 10.00 - 10.45

Praktični primeri uporabe obogatene resničnosti

Katera podjetja že uporabljajo obogateno resničnost in kakšne imajo rezultate? V kolikor še nimate jasne predstave kako lahko obogatena resničnost izboljša vaše poslovne procese ter prihrani čas in denar, boste skozi predstavitev praktičnih primerov podjetij, ki AR že uporabljajo, lahko spoznali in lažje identificirali možnosti za vašo organizacijo.

AR2

PRIJAVI SE


torek, 26.5.2020, 10.00 - 10.45

Upravljanje sredstev v podjetju – praktični primeri in možnosti za vas

Kako se podjetja soočajo z upravljanjem sredstev ter kako povečajo zmogljivost in življenjsko dobo kompleksnih sredstev? Predstavili bomo torej kako upravljanje sredstev izgleda v praksi in kakšni so rezultati podjetij ki uporabljajo celovite rešitve za upravljanje sredstev, ki jim omogočajo lažje sprejemanje odločitev in obvladovanje ključnih sredstev.

APM1

PRIJAVI SE


 

Brezplačno se lahko prijavite na vse webinarje, ki se bodo izjavali preko aplikacije Teams. Za vsak webinar boste na vaš email naslov prejeli povezavo za vstop.

prejšnji članek   naslednji članek

vsi članki