• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

ISO 55000 z doc. Dr. Damjanom Maletičem

Vas zanima kako vzpostaviti sistem obvladovanja premoženja? Družina mednarodnih standardov s področja obvladovanja premoženja SIST ISO 5500X nudi smernice in zahteve za vzpostavitev, izvajanje, vzdrževanje in izboljševanje sistema obvladovanja premoženja.

ISO 55000 z doc. Dr. Damjanom Maletičem

damjanmWebinar bo vodil Dr. Damjan Maletič, docent na Fakulteti za organizacijske vede, Univerze v Mariboru in prodekan za raziskovalno dejavnost. Njegovo raziskovalno in  strokovno delo je usmerjeno v področje obvladovanja fizičnega premoženja, vzdrževanja in managementa kakovosti. Njegova bibliografija obsega vrsto del s področja obvladovanja premoženja in vzdrževanja. Je član Društva vzdrževalcev Slovenije (DVS), član delovne skupine DVS za področje AM (Asset Management), član delovne skupine za AM pri Evropskem združenju nacionalnih društev vzdrževalcev EAMC EFNMS -  European Asset Management Committee, European Federation of National Maintenance Societies, član mednarodnega združenja za obvladovanje premoženja (The International Society of Engineering Asset Management - ISEAM)  in član tehničnega odbora SIST/TC VZD Vzdrževanje in obvladovanje premoženja pri Slovenskem inštitutu za standardizacijo.

Zakaj se udeležiti webinarja?

  • Želite izboljšati ustvarjanje vrednosti iz nabora premoženja v podjetju
  • Ste vključeni v vzpostavitev, izvajanje, vzdrževanje in izboljševanje sistema obvladovanja premoženja,
  • Ste vključeni v planiranje, snovanje, izvajanje in pregledovanje aktivnosti obvladovanja premoženja, skupaj s ponudniki storitev
  • Vas zanima kako izboljšati poslovanje, ROI in znižati stroške
  • Želite bolje obvladovati tveganja ter se v zvezi s premoženjem odločati bolj zanesljivo
  • Želite spoznati dobre prakse, ki jih prinaša SIST ISO 55001

Artboard–2

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju in pridobite koristne informacije za optimizacijo vašega poslovanja ter odgovore na vaša vprašanja od strokovnjakov.

PRIJAVI SE NA WEBINAR

 

 

prejšnji članek   naslednji članek

vsi članki