• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!

Leta 2019 smo postali prvo evropsko podjetje, ki je prejelo nagrado Maximo World Award v Orlandu, ZDA. Letos, po drugi zaporedni zmagi, smo še vedno izredno počaščeni in enako ponosni!

Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!

Leto 2020 je leto sprememb in prilagoditev. Prejem Maximo World Award nagrade nam pomeni potrditev, da smo tudi v letošnjem letu uspeli ostati osredotočeni na naše cilje in naše delo. 

TROIA je prejela nagrado Maximo World v kategoriji "Best use of Augmented / Virtual Reality" in je potrditev razvoja naše lastne rešitve za obogateno resničnost, TROIA AR platforme. Dogodek, ki ga organizira Reliabilityweb, je v letošnjem letu prešel na virtualno slovesnost in bo potekal 9. decembra, kjer bodo predstavitev „TROIA AR platforma - prikaz podatkov o sredstvih in GIS na terenu“ predstavili naši strokovnjaki iz področja AR razvoja. 

"V čast nam je, da nas je skupnost MaximoWorld prepoznala kot eno od podjetij z izjemnimi dosežki", je o prejemu nagrade povedal direktor podjetja TROIA, Primož Sevčnikar. "To je eden največjih mednarodnih dogodkov za uporabnike Maxima po vsem svetu in ponosni smo, da lahko svoje delo in uspeh delimo z drugimi strokovnjaki na tem področju."

Seznam vseh dobitnikov nagrade Maximo World 2020 si lahko pogledate TUKAJ.

 

prejšnji članek   naslednji članek

vsi članki

MRGTSLO   EUskladi

Projekt "Inteligentna platforma T-SENSE"

Prvotni namen in cilj projekta "Inteligentna platforma T-SENSE" je razvoj in globalna komercializacija inovativne inteligentne platforme T-SENSE, ki z uporabo pametnih AR očal za obogateno resničnost ustvari ključen produkt za varen zanesljiv in ekonomsko obvladljiv sistem za pametno vzdrževanje. Več o projektu >> 

Investicijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj. Za več informacij obiščite spletno stran: http://www.eu-skladi.si/?set_language=en