• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

TROIA spletna delavnica: Vzdrževanje sredstev - osnove in praktični primeri

Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno vzdrževanje oz. upravljanje sredstev lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.

TROIA spletna delavnica: Vzdrževanje sredstev - osnove in praktični primeri

Rešitve za upravljanje sredstev olajšajo sledenje, omogočajo poznavanje lokacije, način uporabe in sledenje sprememb na posameznem sredstvu. Vsako potrebno vzdrževanje je zato opravljeno hitreje in učinkovitejše, kar posledično zmanjšuje stroške.

Upravljanje sredstev zajema ugotavljanje in upravljanje tveganj, ki izhajajo iz uporabe in lastništva določenih sredstev. To omogoči organizaciji pripravljenost na kakršno koli nepredvideno tveganje.

Rešitve za upravljanje sredstev omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo organizacijo vseh sredstev v podjetju. Povečujejo vidljivost stanja sredstev in s tem priskrbijo več informacij, s katerimi lahko ključna sredstva in viri podjetja delujejo z največjo učinkovitostjo.

Na TROIA delavnici vas bodo naši strokovnjaki vodili skozi rešitev za upravljanje sredstev in predstavili praktične primere, svetovali kako razviti strateški načrt za vzdrževanje sredstev in odgovorili na vaša vprašanja.

PRIJAVA NA SPLETNO DELAVNICO


Vsi udeleženci spletne delavnice pa boste imeli priložnost rezervirati termin za lastno prezentacijo, osredotočeno na rešitve za vzdrževanje sredstev po zahtevah vašega podjetja.