• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Obogatena resničnost – kako začeti in AR v praksi

Obogatena resničnost hitro postaja ena najzanimivejših tehnologij v digitalnem svetu. S tem ko uporaba obogatene resničnosti (AR) narašča, podjetja vidijo, kako nova tehnologija uporabniško izkušnjo in interakcijo uporabnikov pripelje na povsem novo raven. Še več: umestitev računalniško ustvarjene grafike v vidno polje nekoga (delavca), lahko prinese izjemne izboljšave na področju operativne odličnosti in nadzora kakovosti.

Obogatena resničnost – kako začeti in AR v praksi

Obogatena resničnost (AR) z združevanjem virtualnih in resničnih elementov, ustvari edinstveno izkušnjo. S pomočjo AR lahko, na primer, preko telefona gledate vašo dnevno sobo, dodajate virtualne elemente (stol, miza, svetilka) in s tem vidite, kako bi izgledali v dejanskem prostoru. Možnosti aplikacij so neomejene in zajemajo možnosti na številnih področjih, od vzdrževanja

sredstev, do medicine, izobraževanja, trgovine... Možnosti so neskončne, poslovne priložnosti pa nepredstavljive. Najpomembnejša prednost obogatene resničnosti pa je njena dostopnost. Ker je za upravljanje z AR aplikacijami potrebna samo naprava z GPS, kamero in povezavo s spletom (standard za vsak pametni telefon, tablico ali računalnik), je obogatena resničnost dosegljiva vsem.

Na TROIA workshop-u bomo govorili o praktičnih primerih uporabe obogatene resničnosti v vašem podjetju, prikazali že uporabljene prakse in odgovorili na vaša vprašanja.

PRIJAVA NA WORKSHOP


Udeleženi pa boste imeli možnost rezervirati tudi predstavitev obogatene resničnosti v živo z našimi strokovnjaki.