• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

  NOVIČKE

Pridobite nepovratna sredstva za digitalno transformacijo z našo podporo

Zmanjšanje stroškov poslovanja in povečanje učinkovitosti dela sta le dve glavni prednosti, ki jih digitalizacija prinese vašemu podjetju. S spremembami poslovnih modelov in načinov poslovanja, pa je postala nujna za uspešno prihodnost vsake organizacije, predvsem malih in srednjih podjetij, ki želijo ostati konkurenčna.

Pridobite nepovratna sredstva za digitalno transformacijo z našo podporo

Za digitalno transformacijo malih in srednjih podjetij, bodo spomladi ponovno na voljo nepovratna sredstva Slovenskega podjetniškega sklada, s prijavo na razpis "Spodbude za digitalno transformacijo MSP".

Mi vam pomagamo pri celotnem postopku 

Prvi korak za pridobitev subvencije je ustrezno pripravljena vloga, kjer vam s svojimi izkušnjami in znanjem na tem področju, v celoti nudimo podporo. Pripravo velikega dela potrebne dokumentacije ter pomoč pri celotnem postopku lahko zato brez skrbi zaupate nam. 

V podjetju TROIA ponujamo vodilne rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam in poslovnih zahtevam. Razvijamo in implementiramo zanesljivo programsko opremo za načrtovanje, upravljanje in izboljšanje poslovnih procesov, ki zagotovi večjo produktivnost in zmanjšanje stroškov poslovanja.   

TROIA rešitve za digitalizacijo vašega poslovanja

TROIA AM platforma za upravljanje sredstev 
(ang. Asset management) 

 • Priprava jasne in natančne evidence vseh sredstev podjetja
 • Kakovostno poročanje
 • Spremljanje in upravljanje vseh stroškov, povezanih s sredstvi
 • Sprotno upravljanje proračuna, vezanega na dejansko izvedbo / porabo
 • Znatno povečanje učinkovitosti uporabe sredstev
 • Spremljanje KPI, metrik
 • Zbiranje in vrednotenje podatkov za sprejemanje odločitev
 • Kvalitetno vzdrževanje sredstev, možnost upravljanja z dejanskimi stroški in viri
 • Spremljanje nivoja ter kvalitete storitev
 • Optimizacija skladiščnih zalog
   

TROIA AR (obogatena resničnost) platforma 

TROIA AR platformo sestavljajo rešitve za obogateno in mešano resničnost, primerne za digitalizacijo poslovnih procesov:

TROIA AR REMOTE
Namenjena oddaljeni pomoči, ki omogoča delavcu ali tehniku na oddaljeni lokaciji dostop do strokovnjaka in informacij za lažje izjavanje procesa dela. 

TROIA AR TAG
Aplikacija za vizualizacijo ključnih podatkov na terenu v realnem času - IoT podatkov, SCADA, EAM, dokumentov (PDF, PPT, Excel...), senzorika, telemetrija naprav in ostalo. Dostop do informacij v realnem času na lokaciji služi za podporo odločanju. 

TROIA AR GISMANAGER
Aplikacija, ki omogoča vizualizacijo prostorskih podatkov in sredstev na terenu v realnem času. Orodje, ki olajša iskanje in pregled podzemne ter skrite infrastrukture.

Koristi in prednosti naših rešitev:

 • Boljše razumevanje delovanja vseh vaših sredstev, zmanjšanje nenačrtovanih stroškov vzdrževanja in podaljšanje časa delovanja sredstva, kar posledično vodi do izboljšav celotnega delovanja.
 • Učinkovito nadzorovanje stanja sredstev, ki omogoča izvajanje najboljših ukrepov za izboljšanje stanja, vključno z natančnejšim načrtovanjem popravil ali zamenjav.
 • Optimizacija preventivnega vzdrževanja z združevanjem informacij o evidenci sredstev, kar vam omogoči boljše načrtovanje finančnih investicij.
 • Hitro povračilo investicij ključnih sredstev, saj celoten pristop k upravljanju sredstev omogoča preventivno, redno in nepredvideno vzdrževanje, s čimer znižate stroške in povečate dostopnost ključnih virov v podjetju. 
 • Vse TROIA rešitve dopolnjujemo tudi s strokovnim svetovanjem in s tem zagotavljamo hiter in uspešen proces izobraževanja, zgodaj vidne rezultate in povračilo stroškov (ROI), ter možnost stalnega spremljanja in ukrepanja za napredek in izboljšave v podjetju. 
   

VEČ o vaših možnostih za digitalno transformacijo

Za pridobitev subvencije in izboljšanje vaših poslovnih procesov, se obrnite na zanesljivega in izkušenega partnerja, ki vam bo pomagal pri izpeljavi celotnega postopka. 

Kontaktirajte nas na info@troia.si ali preko telefona 051 346 475.