• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Archive by category: NovičkeReturn
Leta 2019 smo postali prvo evropsko podjetje, ki je prejelo nagrado Maximo World Award v Orlandu, ZDA. Letos, po drugi zaporedni zmagi, smo še vedno izredno počaščeni in enako ponosni!
Preberi več
Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!
V podjetju TROIA podpiramo ustvarjanje in razvoj novega strokovnega kadra ter ambiciozne in motivirane mlade, ki bodo kmalu iskali svoje mesto v poslovnem svetu.
Preberi več
Štipendija za dva študenta poslovne informatike
Na izzivu ‘Inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva’ smo prejeli ZLATO priznanje za razvoj lastnih rešitev na področju obogatene resničnosti!
Preberi več
Zlata TROIA
Vas zanima kako vzpostaviti sistem obvladovanja premoženja? Družina mednarodnih standardov s področja obvladovanja premoženja SIST ISO 5500X nudi smernice in zahteve za vzpostavitev, izvajanje, vzdrževanje in izboljševanje sistema obvladovanja premoženja.
Preberi več
ISO 55000 z doc. Dr. Damjanom Maletičem
Naši strokovnjaki so ponovno pripravljeni da svoje izkušnje delijo z vami. Pridružite se nam na novi seriji TROIA webinarjev, ki bodo potekali v septembru in oktobru 2020.
Preberi več
Nove teme, nova znanja, novi TROIA webinarji
Mobilne aplikacije že leta spreminjajo poslovanje. Z 10 milijardami mobilnih naprav, ki naj bi bile v uporabi po svetu, širjenje mobilne tehnologije bistveno spreminja način razmišljanja, dela, delovanja in interakcije med ljudmi. Mobilne aplikacije ljudem omogočajo večjo produktivnost, praktično od kjer koli. Zato danes kar 92 odstotkov organizacij verjame, da jih bo nesprejemanje takšnih aplikacij postavilo v slabši položaj pred konkurenco.
Preberi več
Podprite in izboljšajte vašo mobilno delovno silo z napredno mobilno rešitvijo!
Programska oprema Maximo Asset Management Scheduler vam omogoča ogled in načrtovanje delovnih nalogov in opravil z boljšo prednostno razvrstitvijo, optimalno porabo virov, manjšim izpadom sredstev in učinkovitim načrtovanjem dela.
Preberi več
Upravljajte, razporedite in dodelite delo z Maximo Scheduler
Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno upravljanje sredstev (APM) lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
Vpliv in vrednost vzdrževanja sredstev
Obogatena resničnost je rekordno rast doživela v letu 2019. Podpora za razvoj AR je predvideno močna in podprta z velikimi tehnološkimi imeni, kot je Microsoft. Ta je tudi ponudnik HoloLens 2 očal, ki jih lahko preizkusite v podjetju TROIA (za prijavo se pomaknite na dno strani). Od maja 2019 je nameščena uporabniška baza za mobilne naprave ki podpirajo AR, dosegla 1,5 milijarde. Predstavniki industrije v svetu obogatene resničnosti pričakujejo, da bo leto 2020 zaznamovano s hitrim tempom rasti.
Preberi več
Zakaj smo tako navdušeni? Ne le, da bomo lahko združili naše AR rešitve (obogatena resničnost) z revolucionarnimi Microsoft HoloLens očali, ampak smo tudi eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki jih ima priložnost preizkusiti, saj očala ne bodo na voljo pred koncem leta.
Preberi več
Imamo HoloLens 2!
Page 1 of 5 FirstPrevious [1]2345 Last