• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Archive by category: NovičkeReturn
S projektom DIGITAB želi podjetje TAB skupaj s konzorcijskimi partnerji razviti nove tehnologije, ki bodo omogočale oddaljeno spremljanje stanja baterij v uporabi s pomočjo podatkov, ki bodo pridobljeni z uporabo IoT tehnologije.
Preberi več
Digitalna preobrazba podjetja TAB d.d.
Projekt, s katerim se bo digitalno preobrazil ekosistem podjetja Elektro Ljubljana za podporo energetskemu prehodu in za dvig uporabniške izkušnje.
Preberi več
Digitalna preobrazba ekosistema Elektro Ljubljana za podporo energetskemu prehodu in za dvig uporabniške izkušnje
Preberite več o uspešno pridobljenem razpisu za projekt DigiELES, kjer bomo pomagali izboljšati poslovne procese in konkurenčnost podjetja ELES na domačem trgu.
Preberi več
DigiELES – Digitalna preobrazba verige vrednosti ELES z uvajanjem naprednih digitalnih tehnologij in odprtega inoviranja
Medtem ko uspešno krepimo in širimo svojo prisotnost na Evropskih trgih, smo ponosni na novo poglavje ki ga začenjamo z Latvijskim operaterjem distribucijskega sistema zemeljskega plina GASO.
Preberi več
Novo poglavje v industriji distribucije zemeljskega plina v Latviji
Zmanjšanje stroškov poslovanja in povečanje učinkovitosti dela sta le dve glavni prednosti, ki jih digitalizacija prinese vašemu podjetju. S spremembami poslovnih modelov in načinov poslovanja, pa je postala nujna za uspešno prihodnost vsake organizacije, predvsem malih in srednjih podjetij, ki želijo ostati konkurenčna.
Preberi več
Pridobite nepovratna sredstva za digitalno transformacijo z našo podporo
Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno vzdrževanje oz. upravljanje sredstev lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
TROIA spletna delavnica: Vzdrževanje sredstev - osnove in praktični primeri
V marcu pripravljamo za vas serijo spletnih delavnic, ki bodo tokrat poleg strokovnih predstavitev, vključevale tudi dinamičen pogovor med udeleženci in izkušenimi prezentatorji. Vsi udeleženci delavnic pa boste imeli možnost prijave na individualni pogovor, vezan na potrebe in želje v vašem podjetju.
Preberi več
TROIA spletne delavnice
Leta 2019 smo postali prvo evropsko podjetje, ki je prejelo nagrado Maximo World Award v Orlandu, ZDA. Letos, po drugi zaporedni zmagi, smo še vedno izredno počaščeni in enako ponosni!
Preberi več
Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!
V podjetju TROIA podpiramo ustvarjanje in razvoj novega strokovnega kadra ter ambiciozne in motivirane mlade, ki bodo kmalu iskali svoje mesto v poslovnem svetu.
Preberi več
Štipendija za dva študenta poslovne informatike
Na izzivu ‘Inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva’ smo prejeli ZLATO priznanje za razvoj lastnih rešitev na področju obogatene resničnosti!
Preberi več
Zlata TROIA
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last