• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Archive by category: NovičkeReturn
Medtem ko uspešno krepimo in širimo svojo prisotnost na Evropskih trgih, smo ponosni na novo poglavje ki ga začenjamo z Latvijskim operaterjem distribucijskega sistema zemeljskega plina GASO.
Preberi več
Novo poglavje v industriji distribucije zemeljskega plina v Latviji
Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno vzdrževanje oz. upravljanje sredstev lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
TROIA spletna delavnica: Vzdrževanje sredstev - osnove in praktični primeri
V marcu pripravljamo za vas serijo spletnih delavnic, ki bodo tokrat poleg strokovnih predstavitev, vključevale tudi dinamičen pogovor med udeleženci in izkušenimi prezentatorji. Vsi udeleženci delavnic pa boste imeli možnost prijave na individualni pogovor, vezan na potrebe in želje v vašem podjetju.
Preberi več
TROIA spletne delavnice
Leta 2019 smo postali prvo evropsko podjetje, ki je prejelo nagrado Maximo World Award v Orlandu, ZDA. Letos, po drugi zaporedni zmagi, smo še vedno izredno počaščeni in enako ponosni!
Preberi več
Prejeli smo Maximo World Award nagrado, že drugo leto zapored!
V podjetju TROIA podpiramo ustvarjanje in razvoj novega strokovnega kadra ter ambiciozne in motivirane mlade, ki bodo kmalu iskali svoje mesto v poslovnem svetu.
Preberi več
Štipendija za dva študenta poslovne informatike
Na izzivu ‘Inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva’ smo prejeli ZLATO priznanje za razvoj lastnih rešitev na področju obogatene resničnosti!
Preberi več
Zlata TROIA
Vas zanima kako vzpostaviti sistem obvladovanja premoženja? Družina mednarodnih standardov s področja obvladovanja premoženja SIST ISO 5500X nudi smernice in zahteve za vzpostavitev, izvajanje, vzdrževanje in izboljševanje sistema obvladovanja premoženja.
Preberi več
ISO 55000 z doc. Dr. Damjanom Maletičem
Naši strokovnjaki so ponovno pripravljeni da svoje izkušnje delijo z vami. Pridružite se nam na novi seriji TROIA webinarjev, ki bodo potekali v septembru in oktobru 2020.
Preberi več
Nove teme, nova znanja, novi TROIA webinarji
Mobilne aplikacije že leta spreminjajo poslovanje. Z 10 milijardami mobilnih naprav, ki naj bi bile v uporabi po svetu, širjenje mobilne tehnologije bistveno spreminja način razmišljanja, dela, delovanja in interakcije med ljudmi. Mobilne aplikacije ljudem omogočajo večjo produktivnost, praktično od kjer koli. Zato danes kar 92 odstotkov organizacij verjame, da jih bo nesprejemanje takšnih aplikacij postavilo v slabši položaj pred konkurenco.
Preberi več
Podprite in izboljšajte vašo mobilno delovno silo z napredno mobilno rešitvijo!
Programska oprema Maximo Asset Management Scheduler vam omogoča ogled in načrtovanje delovnih nalogov in opravil z boljšo prednostno razvrstitvijo, optimalno porabo virov, manjšim izpadom sredstev in učinkovitim načrtovanjem dela.
Preberi več
Upravljajte, razporedite in dodelite delo z Maximo Scheduler
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last