• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Mobilne aplikacije že leta spreminjajo poslovanje. Z 10 milijardami mobilnih naprav, ki naj bi bile v uporabi po svetu, širjenje mobilne tehnologije bistveno spreminja način razmišljanja, dela, delovanja in interakcije med ljudmi. Mobilne aplikacije ljudem omogočajo večjo produktivnost, praktično od kjer koli. Zato danes kar 92 odstotkov organizacij verjame, da jih bo nesprejemanje takšnih aplikacij postavilo v slabši položaj pred konkurenco.
Preberi več
Podprite in izboljšajte vašo mobilno delovno silo z napredno mobilno rešitvijo!
Programska oprema Maximo Asset Management Scheduler vam omogoča ogled in načrtovanje delovnih nalogov in opravil z boljšo prednostno razvrstitvijo, optimalno porabo virov, manjšim izpadom sredstev in učinkovitim načrtovanjem dela.
Preberi več
Upravljajte, razporedite in dodelite delo z Maximo Scheduler
Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno upravljanje sredstev (APM) lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
Vpliv in vrednost vzdrževanja sredstev
Obogatena resničnost je rekordno rast doživela v letu 2019. Podpora za razvoj AR je predvideno močna in podprta z velikimi tehnološkimi imeni, kot je Microsoft. Ta je tudi ponudnik HoloLens 2 očal, ki jih lahko preizkusite v podjetju TROIA (za prijavo se pomaknite na dno strani). Od maja 2019 je nameščena uporabniška baza za mobilne naprave ki podpirajo AR, dosegla 1,5 milijarde. Predstavniki industrije v svetu obogatene resničnosti pričakujejo, da bo leto 2020 zaznamovano s hitrim tempom rasti.
Preberi več
Zakaj smo tako navdušeni? Ne le, da bomo lahko združili naše AR rešitve (obogatena resničnost) z revolucionarnimi Microsoft HoloLens očali, ampak smo tudi eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki jih ima priložnost preizkusiti, saj očala ne bodo na voljo pred koncem leta.
Preberi več
Imamo HoloLens 2!
Pridružite se nam na brezplačnih webinarjih, ki smo jih za maksimalni izkoristek vašega časa razdelili na 2 dela – osnovna predstavitev in praktični primeri. V mesecu maju si rezervirajte termine za upravljanje sredstev v podjetju in obogateno resničnost!
Preberi več
BREZPLAČNI TROIA Webinarji
Ker želimo pomagati podjetjem, ki se v tem kriznem obdobju soočajo s spremembami in prilagoditvami delovnih procesov, ponujamo brezplačno rešitev ITSM (upravljanje IT storitev), za celovit pregled nad storitvenimi zahtevki v vašem podjetju v času epidemije. Do 30.6.2020 vam brezplačno zagotavljamo storitveni center za lažjo organizacijo v času povečanega obsega dela za vse zaposlene, ki v tem kriznem obdobju opravljajo delo od doma.
Preberi več
BREZPLAČNO do TROIA Service Desk
S tem ko uporaba obogatene resničnosti (AR) narašča, podjetja vidijo, kako nova tehnologija uporabniško izkušnjo in interakcijo uporabnikov pripelje na povsem novo raven. Še več: umestitev računalniško ustvarjene grafike v vidno polje nekoga (delavca), lahko prinese izjemne izboljšave na področju operativne odličnosti in nadzora kakovosti.
Preberi več
Dodajte še eno plast vaši prihodnosti
Za uspešno poslovanje je optimizacija nujna. Ob hitrem razvoju tehnologije in uporabi umetne inteligence in napredne analitike je znanje o stanju sredstev v realnem času velik del tega uspeha.
Preberi več
Čas je, da začnete poslušati vaša sredstva!
Na konferenci PIES 2019 smo med drugim preverili tudi kako razširjeno je poznavanje obogatene resničnosti v elektro energetskih podjetjih. Tu so rezultati.
Preberi več
[ANKETA] Obogatena resničnost v elektro energetskih podjetjih
Page 2 of 6 First 1[2]345 Last