• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Archive by category: NovičkeReturn
10. 07. 2020 | Programska oprema Maximo Asset Management Scheduler vam omogoča ogled in načrtovanje delovnih nalogov in opravil z boljšo prednostno razvrstitvijo, optimalno porabo virov, manjšim izpadom sredstev in učinkovitim načrtovanjem dela.
Preberi več
Upravljajte, razporedite in dodelite delo z Maximo Scheduler
15. 06. 2020 | Razlogov za povečano povpraševanje po boljšem upravljanju sredstev je veliko. Dobro izvedeno upravljanje sredstev (APM) lahko več kot izboljša operativnost v podjetju. S povezavo sistemov, je omogočen vpogled v optimizacijo poslovanja, varnost in doseganje finančnih rezultatov.
Preberi več
Vpliv in vrednost vzdrževanja sredstev
11. 06. 2020 | Obogatena resničnost je rekordno rast doživela v letu 2019. Podpora za razvoj AR je predvideno močna in podprta z velikimi tehnološkimi imeni, kot je Microsoft. Ta je tudi ponudnik HoloLens 2 očal, ki jih lahko preizkusite v podjetju TROIA (za prijavo se pomaknite na dno strani). Od maja 2019 je nameščena uporabniška baza za mobilne naprave ki podpirajo AR, dosegla 1,5 milijarde. Predstavniki industrije v svetu obogatene resničnosti pričakujejo, da bo leto 2020 zaznamovano s hitrim tempom rasti.
Preberi več
14. 05. 2020 | Zakaj smo tako navdušeni? Ne le, da bomo lahko združili naše AR rešitve (obogatena resničnost) z revolucionarnimi Microsoft HoloLens očali, ampak smo tudi eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki jih ima priložnost preizkusiti, saj očala ne bodo na voljo pred koncem leta.
Preberi več
Imamo HoloLens 2!
6. 05. 2020 | Pridružite se nam na brezplačnih webinarjih, ki smo jih za maksimalni izkoristek vašega časa razdelili na 2 dela – osnovna predstavitev in praktični primeri. V mesecu maju si rezervirajte termine za upravljanje sredstev v podjetju in obogateno resničnost!
Preberi več
BREZPLAČNI TROIA Webinarji
25. 03. 2020 | Ker želimo pomagati podjetjem, ki se v tem kriznem obdobju soočajo s spremembami in prilagoditvami delovnih procesov, ponujamo brezplačno rešitev ITSM (upravljanje IT storitev), za celovit pregled nad storitvenimi zahtevki v vašem podjetju v času epidemije. Do 30.6.2020 vam brezplačno zagotavljamo storitveni center za lažjo organizacijo v času povečanega obsega dela za vse zaposlene, ki v tem kriznem obdobju opravljajo delo od doma.
Preberi več
BREZPLAČNO do TROIA Service Desk
5. 03. 2020 | S tem ko uporaba obogatene resničnosti (AR) narašča, podjetja vidijo, kako nova tehnologija uporabniško izkušnjo in interakcijo uporabnikov pripelje na povsem novo raven. Še več: umestitev računalniško ustvarjene grafike v vidno polje nekoga (delavca), lahko prinese izjemne izboljšave na področju operativne odličnosti in nadzora kakovosti.
Preberi več
Dodajte še eno plast vaši prihodnosti
21. 02. 2020 | Za uspešno poslovanje je optimizacija nujna. Ob hitrem razvoju tehnologije in uporabi umetne inteligence in napredne analitike je znanje o stanju sredstev v realnem času velik del tega uspeha.
Preberi več
Čas je, da začnete poslušati vaša sredstva!
2. 12. 2019 | Na konferenci PIES 2019 smo med drugim preverili tudi kako razširjeno je poznavanje obogatene resničnosti v elektro energetskih podjetjih. Tu so rezultati.
Preberi več
[ANKETA] Obogatena resničnost v elektro energetskih podjetjih
20. 11. 2019 | V čast nam je, da smo bili del otvoritve Diagnostično Analitičnega Centra, ki je svoja vrata odprl včeraj v Ljubljani.
Preberi več
[DOGODEK] Otvoritev diagnostično analitičnega centa
Page 2 of 6 First 1[2]345 Last