• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

S tem ko uporaba obogatene resničnosti (AR) narašča, podjetja vidijo, kako nova tehnologija uporabniško izkušnjo in interakcijo uporabnikov pripelje na povsem novo raven. Še več: umestitev računalniško ustvarjene grafike v vidno polje nekoga (delavca), lahko prinese izjemne izboljšave na področju operativne odličnosti in nadzora kakovosti.
Preberi več
Dodajte še eno plast vaši prihodnosti
Za uspešno poslovanje je optimizacija nujna. Ob hitrem razvoju tehnologije in uporabi umetne inteligence in napredne analitike je znanje o stanju sredstev v realnem času velik del tega uspeha.
Preberi več
Čas je, da začnete poslušati vaša sredstva!
Na konferenci PIES 2019 smo med drugim preverili tudi kako razširjeno je poznavanje obogatene resničnosti v elektro energetskih podjetjih. Tu so rezultati.
Preberi več
[ANKETA] Obogatena resničnost v elektro energetskih podjetjih
V čast nam je, da smo bili del otvoritve Diagnostično Analitičnega Centra, ki je svoja vrata odprl včeraj v Ljubljani.
Preberi več
[DOGODEK] Otvoritev diagnostično analitičnega centa
Včeraj smo sodelovali na enodnevni delavnici Umetna inteligenca: Ste pripravljeni na izzive v elektroenergetiki, kjer smo razpravljali o novih metodah AI (umetna inteligenca).
Preberi več
[DOGODEK] UMETNA INTELIGENCA: STE PRIPRAVLJENI NA IZZIVE V ELEKTROENERGETIKI
Dogodek »Učinkovito vzdrževanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo« se je odvijal v hotelu Planja na Rogli. Čudovita lokacija na izredno poletni oktobrski dan v kombinaciji z zanimivimi predstavitvami, je bil seštevek za dogodek, ki ga niste želeli zamuditi. Če pa se nam kljub vsemu niste mogli pridružiti, preberite več o dogajanju tukaj.
Preberi več
Dogodek, ki ga niste želeli zamuditi! " Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo".
Danes začenjamo z AWAKE 2.0 - novim pilotnim / demonstracijskim projektom, s katerim bomo obogateno resničnost uporabili v simulacijah v medicini in s tem poskrbeli za povečanje kakovosti in znižanje stroškov.
Preberi več
OKTOBER 2019: Začetek novega R&D projekta na področju medicine
Danes in jutri se poslovni uporabniki, odločevalci in strokovnjaki za prediktivno analitiko srečajo v Münchnu, da bi odkrili in razpravljali o najnovejših trendih in tehnologijah v strojnem in globokem učenju v obdobju interneta stvari in umetne inteligence.
Preberi več
DOGODEK] Predictive Analytics World for Industry 4.0
Ta teden je Troia v Orlandu, ZDA, na IBM IoT izmenjavi s 650 drugimi udeleženci, voditelji, inovatorji in strokovnjaki z vsega sveta.
Preberi več
[DOGODEK] IBM IoT Exchange 2019 na Floridi
Danes so nas obiskali dijaki drugega in tretjega letnika Gimnazije Slovenj Gradec, katerim smo predstavili delo, ki ga opravljamo. Upamo, da smo navdihnili nekaj bodočih razvijalcev, programerjev in IT entuziastov.
Preberi več
Navdihujemo današnjo mladino
Page 3 of 6 First 12[3]45 Last