• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Troia je ponosni sponzor Vidu Peršaku, 22-letnemu Enduro kolesarju, zmagovalcu tekmovanja SloEnduro #1, ki je potekalo ta teden v Ajdovščini.
Preberi več
Podpiramo zmagovalce.
Ta teden so se v Hannovru srečali strokovnjaki iz področij vseh ključnih tehnologij in ključnih področij industrije - od raziskav in razvoja, industrijske avtomatizacije, IT, industrijske oskrbe, proizvodnih tehnologij in storitev do energetskih in mobilnih tehnologij.
Preberi več
[Hannover Messe] Bravo za inovacije!
Prejšnji teden smo bili del konference Skupaj do odličnosti v Ljubljani, kjer smo predstavili naše delo, med drugimi vrhunskimi svetovnimi govorci. Gre za regionalni osrednji dogodek z najbolj aktualnimi vsebinami na področju upravljanja IT storitev in vodenja projektov.
Preberi več
[DOGODEK] Skupaj do odličnosti
Z namenom predstavitve tehnoloških trendov prihodnosti, izmenjave izkušenj in razprav o atraktivnih in pomembnih temah, je včeraj Troia gostila zaprt dogodek »Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki« za partnerje in stranke v Zrečah.
Preberi več
[DOGODEK] Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki
Od 4. do 7. marca je Troia v Londonu, na Gartner Data & Analitycs Summit, kjer ima več kot 1500 udeležencev priložnost poslušati govornike z vsega sveta, ki pokrivajo vrhunske teme, kot so analitika in poslovna inteligenca, znanost podatkov, umetna inteligenca, napredna podatkovna analitika in mnogi drugi.
Preberi več
[DOGODEK] Gartner Data & Analytics Summit
Prejšnji teden je ekipa Troie potovala v Latvijo, kjer se je za Troio začelo odvijati novo poglavje.
Preberi več
Troia vstopa na nove trge in se obrača proti Latviji
Če se ozremo nazaj na leto 2018, imamo veliko na kar smo lahko ponosni. Nekaj o tem in o naših načrtih za prihodnost, je povedal tudi naš direktor Rok Dolinšek.
Preberi več
TROIIN BLOG: Direktor Rok Dolinšek
Konferenca DistribuTECH v New Orleansu prinaša industrijskim voditeljem iz vsega sveta priložnosti za mreženje, izmenjavo znanja in reševanje problemov s svetovnimi podjetji in ponudniki izdelkov in storitev. Obravnavane teme so pomembne in aktualne, saj vsako leto ustrezajo trenutnemu povpraševanju na trgu. In tudi mi smo tam.
Preberi več
[KONFERENCA] DistribuTECH, New Orleans, LA
Spoznajte naše zaposlene in kaj dejansko počnemo v podjetju Troia. Odločili smo se, da bomo skozi oči naših zaposlenih delili z vami naše zgodbe, izkušnje in naše delo. Poglejte, kaj je Natalija Nabernik, ena izmed naših IT svetovalcev, povedala o svojem delu.
Preberi več
TROIIN BLOG: IT consultant Natalija Nabernik
TROIA je za inovativni projekt TROIA »Intelligent platform T-SENSE« prejela nepovratna sredstva v okviru javnega razpisa za »nepovratna sredstva za raziskovalne in razvojne projekte 2«, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Preberi več
Pridobitev nepovratnih sredstev za raziskovalne in razvojne projekte
Page 4 of 6 First 23[4]56 Last