• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Archive by category: NovičkeReturn
9. 05. 2019 | Od 4. do 7. marca je Troia v Londonu, na Gartner Data & Analitycs Summit, kjer ima več kot 1500 udeležencev priložnost poslušati govornike z vsega sveta, ki pokrivajo vrhunske teme, kot so analitika in poslovna inteligenca, znanost podatkov, umetna inteligenca, napredna podatkovna analitika in mnogi drugi.
Preberi več
[DOGODEK] Gartner Data & Analytics Summit
9. 05. 2019 | Prejšnji teden je ekipa Troie potovala v Latvijo, kjer se je za Troio začelo odvijati novo poglavje.
Preberi več
Troia vstopa na nove trge in se obrača proti Latviji
9. 05. 2019 | Če se ozremo nazaj na leto 2018, imamo veliko na kar smo lahko ponosni. Nekaj o tem in o naših načrtih za prihodnost, je povedal tudi naš direktor Rok Dolinšek.
Preberi več
TROIIN BLOG: Direktor Rok Dolinšek
9. 05. 2019 | Konferenca DistribuTECH v New Orleansu prinaša industrijskim voditeljem iz vsega sveta priložnosti za mreženje, izmenjavo znanja in reševanje problemov s svetovnimi podjetji in ponudniki izdelkov in storitev. Obravnavane teme so pomembne in aktualne, saj vsako leto ustrezajo trenutnemu povpraševanju na trgu. In tudi mi smo tam.
Preberi več
[KONFERENCA] DistribuTECH, New Orleans, LA
9. 05. 2019 | Spoznajte naše zaposlene in kaj dejansko počnemo v podjetju Troia. Odločili smo se, da bomo skozi oči naših zaposlenih delili z vami naše zgodbe, izkušnje in naše delo. Poglejte, kaj je Natalija Nabernik, ena izmed naših IT svetovalcev, povedala o svojem delu.
Preberi več
TROIIN BLOG: IT consultant Natalija Nabernik
4. 01. 2019 | TROIA je za inovativni projekt TROIA »Intelligent platform T-SENSE« prejela nepovratna sredstva v okviru javnega razpisa za »nepovratna sredstva za raziskovalne in razvojne projekte 2«, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Preberi več
Pridobitev nepovratnih sredstev za raziskovalne in razvojne projekte
27. 12. 2018 | Podpiranje mladih lokalnih talentov je velik del Troie. Črt Ikovič je eden tistih mladih talentov, v katere verjamemo in smo ponosni, da mu vsaj na majhen način pomagamo doseči svoj polni potencial.
Preberi več
 Troia podpira mlade lokalne talente - Črt Ikovič
10. 12. 2018 | Ponosni smo, da je Bisnode Slovenija podelila podjetju Troia d.o.o. Certifikat odličnosti AAA 2018.
Preberi več
Prejeli smo AAA Certifikat Odličnosti
29. 11. 2018 | Po desetih uspešnih izvedbah je konferenca PIES postala že tradicionalna, letos pa je v Potrorožu, 29. in 30. novembra potekala že 11. zaporedna.
Preberi več
[DOGODEK] PIES 2018
22. 11. 2018 | S ponosom sporočamo, da je TROIA med hitro rastočimi podjetji v Sloveniji za obdobje 2013-2017.
Preberi več
Troia - med najhitreje rastočimi podjetji v Sloveniji
Page 4 of 6 First 23[4]56 Last