• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

S ponosom sporočamo, da je TROIA med hitro rastočimi podjetji v Sloveniji za obdobje 2013-2017.
Preberi več
Troia - med najhitreje rastočimi podjetji v Sloveniji
Danes se je naša ekipa udeležila 4. slovenske konference o vzdrževanju v elektroenergetiki v Novi Gorici in predstavila AR-Augmented reality.
Preberi več
4. Slovenska konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki
European Utility Week je odlična platforma za doseganje popolnoma integriranega in medsebojno povezanega elektroenergetskega sistema in trga v Evropi. To je kraj, kjer se vsi ključni akterji v inteligentnem energetskem ekosistemu zberejo in razpravljajo. Letos, se je dogodka udeležilo kot 13.000 pametnih strokovnjakov za energijo, katerim smo uspeli uspešno predstaviti naše izdelke in rešitve ter imeti veliko zanimivih in konstruktivnih dialogov.
Preberi več
EUROPEAN UTILITY WEEK na Dunaju je bil uspešen!
15. novembra se bo ekipa Troie udeležila in sodelovala na 4. Slovenski konferenci o vzdrževanju v elektro energetiki, ki bo potekala v Novi Gorici. Naša predstavnika bosta predstavila AR - Obogateno resničnost v povezavi s pametnimi algoritmi, ki omogočajo analizo podatkov in storitev, kot tudi prediktivno vzdrževanje ter predstavila sodelovanje podjetij Troia d.o.o. in Elektro Ljubljana d.d. in implementacijo T-SENSE pametne platforme.
Preberi več
VABILO: 4. Slovenska konferenca o vzdrževanju v elektro energetiki
Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je uradno registrirala podjetje Troia d.o.o. v register R&D organizacij v Sloveniji.
Preberi več
TROIA uradno registrirana kot raziskovalna organizacija
Innsbruck, Avstrija – Slovenska ekipa v športnem plezanju je dosegla zavidljiv uspeh na letošnjem svetovnem prvenstvu IFSC, ki se je odvijalo v Innsbrucku (Avstrija) septembra 2018. Janja Garnbret se je zavihtela na vrh in osvojila zlato medaljo v ženski konkurenci. V moški konkurenci se je Gregor Vezovnik prvič uvrstil v finale na svetovnem prvenstvu in se odlično odrezal ter osvojil bronasto medaljo. Paraplezalka Tanja Glušič je odlično nastopila in osvojila bron.
Preberi več
Z ramo ob rami s plezalci, ki so uspešno posegli po medaljah
Ljubljana, Slovenija – Strokovnjaki v vodilnih slovenskih panogah se soočajo z vprašanjem, kako preiti na model Industrija 4.0. Na konferenci "Dan najboljše prakse 2018", ki se je odvijala na Gospodarski zbornici Slovenije med 2. in 3. oktobrom 2018, smo zbranim z veseljem predstavili nekaj rešitev. Ena od njih je bila platforma obogatene resničnosti (AR) TROIA T-SENSE.
Preberi več
Upravljanje vašega posla s platformo obogatene resničnosti TROIA T-SENSE
Antwerp, Belgija – Internet stvari (IoT) in napovedna analitika odpirata zaenkrat še neizkoriščene možnosti na področju vzdrževanja, zanesljivosti in spremljanje stanja.
Preberi več
Na dogodku Euromaintenance 4.0 so vodilni strokovnjaki v industriji iz prve roke spoznali našo aplikacijo revolucionarnih rešitev za stare težave.
Preberite več o našem dogodku "Prilagodljive metode upravljanja za digitalno prihodnost", ki je potekal septembra 2018. Na njem je beseda tekla o upravljavskih pristopih, potrebnih za obvladovanje digitalne prihodnosti, in o tem, kako razumeti vlogo, ki jo imajo podatki in analitika pri digitalni transformaciji.
Preberi več
Skupaj s podjetjem IBM Slovenija je TROIA prikazala sodobne in prilagodljive metode upravljanja operacij
Med 17. in 20. septembrom 2018 se je ekipa TROIA udeležila dogodka IBM Analytics University v Stockholmu, da bi se seznanili z novostmi portfelja IBM Analytics.
Preberi več
IBM Analytics University 2018 v Stockholmu
Page 5 of 6 First 234[5]6 Last