• NADGRADNJE IN NENEHNO IZBOLJŠEVANJE

    Izkušena ekipa IBM Maximo vam bo pokazala, kako v celoti izkoristiti vašo rešitev Maximo. Za načrtovane in predvidene nadgradnje zato izberite našo ekipo.

Podpora različnih različic rešitve Maximo

Podjejte IBM je že umaknilo podporo za starejše različice rešitve Maximo do različice 7.6, saj Maximo različica 7.5 od 30. aprila 2018 ni več podprta. To pomeni, da je podjetje IBM prenehalo zagotavljati, programske popravke in telefonsko podporo.

Vse stranke, ki imajo nameščeno rešitev Maximo in so naročene na storitev IBM Subscription and Support (Naročnina in podpora), so upravičene do zadnje izdaje V7.6. Za vas pa lahko katero koli različico programa Maximo, od različice 4.x do 7.6,  nadgradimo v najnovejšo različico. Imamo bogate izkušnje, zmogljivosti in sredstva za zagotovitev tekočega in pravilnega prehoda na novejšo različico.

Usposobljena ekipa strokovnjakov

Naši strokovnjaki:

  • Imajo izkušnje pri upravljanju z veliko količino podatkov in s preprečevanjem morebitnega izpada delovanja sistema
  • Z izjemno natančnostjo zagotavljajo točnost prenosa podatkov in testiranja, da preprečijo morebitne napake pri nadgradnji
  • Imajo znanje na področju zapletenih ali različnih nadgradenj sistema
  • So usposobljeni za izvajanje storitev poslovnega svetovanja

 

KONTAKTIRAJTE NAŠE SPECIALISTE

PREDNOSTI NADGRADNJE

Maximo 7.6 prinaša boljše funkcionalnosti na področju upravljanja sredstev, orodij za konfiguracijo, uvedbe na globalni ravni, orodij za migracijo, preventivnega vzdrževanja, načrtovanja, poročanja, varnosti, upravljanja storitev, dobavne verige in upravljanja dela.

Poleg zgoraj navedenih ključnih razširitev sistema Maximo prav tako ponujamo številne rešitve in dodatke za sistem Maximo 7.6 v posameznih industrijah, ki niso bili na voljo v nekaterih prejšnjih izdajah.

PREBERITE NAŠE ŠTUDIJE PRIMEROV 

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM

Pogovorite se z enim od naših specialistov za rešitve in se bolje seznanite z našo ponudbo.