• TESTIRANJE IN SPREMLJANJE DELOVANJA

    Vašemu podjetju ponujamo vrsto storitev za preverjanje delovanja za programsko opremo Maximo in Control Desk, vključno s testiranjem, spremljanjem in optimiziranje delovanja. Redno testiranje sistemov je ključno med izvajanjem projektov za pravočasno odkrivanje in popravilo napak.

Preverjanje delovanja in testiranje programske opreme MAXIMO in Control Desk 

Tako kot pri katerikoli IT rešitvi, lahko tudi pri prilagojeni programski opremi Maximo in Control Desk, pride do težav z učinkovitostjo in razširljivostjo, ki se ponavadi kažejo predvsem v času največje uporabe. Za izboljšanje delovanja sistema je uporabno in smotrno uporabiti tudi orodja za spremljanje sistemov in scenarije za testiranje sistemov.

Naša rešitev zagotavlja:

  • Spremljanje infrastrukture, aplikacij in procesov integracije
  • Sledenje uporabniški izkušnji z optimizacijo aplikacije
  • Sporočanje napak v realnem času

Sistema Maximo in Control Desk je potrebno v času njune izvedbe nujno redno testirati. Tako zagotovimo, da se pravočasno odkrije in ustrezno obravnava morebitne napake v delovanju.

Prav tako je priporočljivo spremljati delovanje, saj lahko številne spremembe sistemov Maximo in Control Desk vplivajo na razširljivost in samo delovanje. Programski popravki in posodobitve lahko prav tako povzročajo težave v delovanju sistema, kar se največkrat odraža v slabših odzivnih časih.

KONTAKTIRAJTE NAŠEGA SPECIALISTA

Za začetek testiranja in spremljanja delovanja, razmislite o uporabi naših rešitev in strokovnega znanja.

REŠITEV, KI JO JE POTREBNO UPORABITI: Troia Monitoring za MX

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM

Pogovorite se z enim od naših specialistov za rešitve in se bolje seznanite z našo ponudbo.