• OBOGATENA RESNIČNOST (AR)

  Obogatena resničnost (AR - AUGMENTED REALITY) je interaktivna izkušnja, ki združuje resnične in virtualne elemente v resničnem okolju. S tem obogati resnično okolje z računalniško izdelanimi informacijami v realnem času. Izboljšajte delovanje svojega podjetja s prilagodljivo platformo TROIA AR, ki je varna in jo je mogoče hitro namestiti za različne vrste uporab (oddaljeno podporo, digitalna opozorila).

Kako dobro poznate obogateno resničnost?

Preberite White Paper - AUGMENTED REALITY: Next Step in Business Process in se naučite o obogateni resničnosti več, kot ve 95% ostalih.

 • *
 • *
 • *

Obogatena resničnost Troia / platforma TROIA AR

 

Obogatena resničnost bo spremenila tradicionalno mnenje o delovnih mestih. Rešitve AR bodo delavcem zagotavljale svobodo, saj bodo svoje delo lahko opravljali kjerkoli.

S svojo edinstveno, visoko grafično kakovostjo in uporabniku prijaznimi vmesniki, nudi platforma TROIA AR najboljšo uporabniško izkušnjo za zagotavljanje različnih aplikacij obogatene resničnosti. Naša rešitev podpira delovanje AR očal različnih ponudnikov, uporabo pametnih mobilnih telefonov in tablic, povezavo z IoT platformo in drugimi napravami ter večkratne integracije v podporne IT sisteme (kot je sistem za upravljanje sredstev in storitev v podjetju, ERP itd.).

 

 

Obogatena resničnost omogoča:

 • Izboljšano vzdrževanje z digitalnimi vsebinami
 • Vizualizacija podatkov v realnem času
 • Zgodnje odkrivanje napak in obveščanje
 • Povečana operativna učinkovitost
 • Zmanjšano tveganje in povečanje varnosti na delovnem mestu
 • Zmanjšanje stroškov

 

Kot strokovnjaki za upravljanje sredstev smo se odločili, da strankam omogočimo integracijo inovativne tehnologije obogatene resničnosti z drugimi informacijskimi sistemi naročnika. S tem združujemo prednosti tehnologije AR za ustvarjanje zmogljivega naprednega orodja za interpretacijo in vizualizacijo podatkov.

Poleg tega, obogatena resničnost združuje vse ključne informacije na enem zaslonu s povezovanjem fizičnega in digitalnega sveta.

 

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM 

PREDNOSTI UPORABE OBOGATENE RESNIČNOSTI 

AR zagotovi koristne, pomembne informacije ali elemente, povezane s tem kar je okoli nas. Ima sposobnost razumevanja resničnega okolja uporabnika in pravilno dodajati informacije, s katerimi lahko obogati vse okoli sebe. Prepozna objekte, mesta, zgradbe in doda ostale pomembne informacije poleg prepoznanih objektov (podatki v realnem času o delovanju stroja, vremenskih podatkih itd.).

AR omogoča pregledovanje in manipulacijo s 3D objekti, BIM modeli in omogoča lažje razumevanje kompleksnih konceptov.

Prikaže lahko stvari, ki bi jih bilo težko fizično premakniti, ker:

 • So redke,
 • Prevelike za prevoz
 • Premajhne, da bi jih lahko videli
 • Neobstoječe (še niso izdelane)

AR prinaša strankam nove možnosti za njihove prototipe ali obogati njihove izdelke.

AR zagotavlja delavcem medsebojno komunikacijo, sposobnost prakticiranja in varnega izvajanja del. Delavci lahko zdaj opravljajo svoje naloge v virtualnih okoljih, vendar v realnem scenariju in prostoru. Prikaz korakov za opravljanje posamezne delovne naloge s pomočjo AR očal, omogoča prikaz potrebnih informacij za učinkovito opravljanje delovnih nalog.

AR podpira komunikacijo v realnem času med delavci na terenu oziroma zunaj podjetja in delavci v podjetju. Podpora na daljavo v realnem času, ki omogoča dejanski prikaz zunanjega okolja delavca, omogoča strokovnjakom da sodelujejo s tehniki in jim pri delu pomagajo s priročniki, povratnimi informacijami s pomočjo digitalnih risb in pogovori. Vse interakcije se dogajajo v realnem času, kar pomaga skrajšati čas za izpad sistema ali stroja in nadomesti primanjkljaj kvalificiranih delavcev.

Tehnološke inovacije in razvoj so vedno bolj priljubljeni pri uporabnikih in potencialnih kupcih. Podjetje ali blagovna znamka, ki se odloči za uporabo rešitev obogatene resničnost, pridobi moč ter prepoznavnost. Z izkoriščanjem tega trenda lahko blagovna znamka ali podjetje privabi nove stranke in nadgradi poslovne modele pri obstoječih strankah.

VEČ INFORMACIJ O NAŠI TROIA AR PLATFORMI 

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM

Pogovorite se z enim od naših specialistov za rešitve in se bolje seznanite z našo ponudbo.