• ZAPOSLITEV

    Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe Troia.

Zakaj bi morala biti zaposlitev v podjetju Troia tvoj naslednji korak?

V podjetu Troia verjamemo, da so veliki uspehi plod pridnih zaposlenih, ki vedo, da so cenjeni in so vedno motivirani. Zato je Troia odličen kraj za delo. S ciljem, da smo najboljši, kar smo lahko, spodbujamo naše zaposlene da rastejo, se učijo, razvijajo in postanejo najboljša različica sebe hkrati pa poskrbimo, da jim na tej poti v največji možni meri pomagamo.

Iščemo močne, samostojne kandidate, ki bodo delili naše temeljne vrednote in bodo uživali v ciljno naravnanem in hitro rastočem okolju in so se pripravljeni pridružiti ekipi, v kateri sta skupni kvaliteti ambicioznost in želja po uspehu. 

Postanite del te ekipe in se prijavite na eno od odprtih delovnih mest!

 

12. 03. 2021 | Kot partner sodeluje z naročniki, jim svetuje kako uporabiti informacijsko tehnologijo, da dosežejo poslovne cilje in rešijo probleme. Svetovalec strokovnjak pripravlja kompleksne strukturne in procesne izboljšave naročnikovih poslovnih procesov na področju upravljanja s sredstvi (EAM), ter zagotavlja strateško vodenje s pomočjo IBM Maximo informacijskega sistema ter razvija znanje ostalih svetovalcev v okviru oddelka.
Preberi več
Svetovalec strokovnjak (Senior IT consultant)
26. 01. 2021 | Delo Senior C# razvijalca poteka v okolju MS Visual Studio in tudi v razvojnem okolju Unity. Uporabljamo napreden tehnološki nabor orodij, programskih jezikov in uporabljamo agilne pristope pri delu ob podpori sodobnih rešitev, zato iščemo osebo z več-letnimi izkušnjami na področju razvoja C# aplikacij, ki bo delovala samostojno in samozavestno.
Preberi več
C# razvijalec v okolju MS Visual Studio (Senior level) - aplikacij za obogateno in mešano resničnost
6. 01. 2021 | Delo C# razvijalca poteka v okolju MS Visual Studio in tudi v razvojnem okolju Unity. Uporabljamo napreden tehnološki nabor orodij, programskih jezikov in uporabljamo agilne pristope pri delu ob podpori sodobnih rešitev. V podjetju TROIA je delo razgibano in zanimivo, z veliko možnostmi za učenje in pridobivanje novih izkušenj.
Preberi več
C# razvijalec v okolju MS Visual Studio (Mid level) - aplikacij za obogateno in mešano resničnost
11. 12. 2020 | BigData razvojnik bo v podjetju med drugim odgovoren za razvoj BigData rešitev za stranke, razvoj napredne analitike, podatkovnih baz... poglej kakšna znanja in izkušnje iščemo za novega BigData razvojnika in pošlji prošnjo.
Preberi več
BigData razvojnik (m/ž)
11. 12. 2020 | Iščemo izkušenega BigData / BI svetovalca, z znanjem na področju napredne analitike. Preberi, če ustrezaš opisu in se prijavi!
Preberi več
BigData / BI Svetovalec (m/ž)
20. 10. 2020 | Dobre analitične spospobnosti in sposobnosti proaktivnega reševanja problemov so prednosti Sistemskega analitika. V podjetju TROIA bo odgovoren za izboljševanju operativnega procesa, implementaciji ključnih komponent...
Preberi več
Sistemski analitik
20. 10. 2020 | Z naprednim znanjem IBM Maximo, bo programer informacijskih rešitev v podjetju TROIA proaktivno sodeloval predvsem pri analizi in razvoju programskih razširitev komponent IBM Maximo.
Preberi več
Programer informacijskih rešitev
20. 10. 2020 | Arhitekt IT rešitev bo v ekipi TROIA lahko svoje znanje in razumevanje programske arhitekture, podatkovnih stuktur in alogoritmov, lahko uporabil pri reševanju tehničnih in arhitekturnih izzivov ter imel priložnost poslovne rasti in pridobivanja novih izkušenj.
Preberi več
Arhitekt IT rešitev
15. 10. 2020 | Delo svetovalca za informacijske sisteme je dinamično in zanimivo, nikoli dolgočasno. V podjetju, ki ceni zaupanje, učinkovitost in znanje, se zaposleni lahko razvija in uči in je za učinkovito delo, uspešnost poslovanja podjetja ali posebne dosežke tudi nagrajen. Svetovalec nudi tehnično in vsebinsko podporo strankam, njegovo delo pa v osnovi temelji na poznavanju in delu z IBM Maximo informacijskim sistemom.
Preberi več
Svetovalec za informacijske sisteme