• ZAPOSLITEV

    Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe Troia.

Zaposlitev v podjetju Troia 

Iščemo močne, samostojne kandidate, ki bodo delili naše temeljne vrednote in bodo uživali v ciljno naravnanem in hitro rastočem okolju in so se pripravljeni pridružiti ekipi, v kateri sta skupni kvaliteti ambicioznost in želja po uspehu. 

Postanite del te ekipe in se prijavite na eno od odprtih delovnih mest!

V oddelku prodaje in marketinga iščemo organizirano, samoiniciativno osebo, ki skrbela za urejanje dokumentacije ter koordinacijo prodajne in marketinške ekipe. Ti je všeč dinamično delo, ob katerem se veliko naučiš ter karierno rasteš? Potem je čas, da se pridružiš naši ekipi!
Preberi več
Iščemo projektnega vodjo s posluhom za stranke, ki zna razmišljati izven okvirjev in uspešno krmari med zahtevami deležnikov projekta ter projektno ekipo. Te zanimajo informacijske tehnologije in reševanje izzivov v poslovnem svetu s pomočjo le teh? Se ne ustrašiš novih izzivov in sistematično pristopiš k reševanju? Če se v tem opisu prepoznaš, te vabimo k sodelovanju!
Preberi več
Si informacijski in tehnološki navdušenec? Te zanima doseganje poslovnih ciljev in rešujevanje problemov? Uživaš v pripravljanju strukturnih in procesnih izboljšav naročnikovih poslovnih procesov? Želiš upravljati strateško vodenje s pomočjo IT sistemov in tehnologij? Se ne ustrašiš novih izzivov in sistematično pristopiš k reševanju? Če se v tem opisu prepoznaš, te vabimo k sodelovanju!
Preberi več