• ZAPOSLITEV

    Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe Troia.

Zaposlitev v podjetju Troia 

Iščemo močne, samostojne kandidate, ki bodo delili naše temeljne vrednote in bodo uživali v ciljno naravnanem in hitro rastočem okolju in so se pripravljeni pridružiti ekipi, v kateri sta skupni kvaliteti ambicioznost in želja po uspehu. 

Postanite del te ekipe in se prijavite na eno od odprtih delovnih mest!

1. 02. 2022 | Razvijaš, oblikuješ, testiraš, implementiraš in vzdržuješ tehnične rešitve s pomočjo različnih aplikacij, programskih in integracijskih orodij ter IT sistemov? Oblikuješ in razvijaš programske komponente, integriraš programsko opremo, programe in IT rešitve različnih platform, da ustrezajo potrebam naročnikov in projektov? Se kontinuirano tehnično izobražuješ? Ti ne bi bilo odveč razvijati tudi znanje ostalih tehnikov v okviru oddelka? Če je temu tako, iščemo prav tebe!
Preberi več
Programer (m/ž)
1. 02. 2022 | Kot partner sodeluje z naročniki, jim svetuje kako uporabiti informacijsko tehnologijo, da dosežejo poslovne cilje in rešijo probleme. Svetovalec strokovnjak pripravlja kompleksne strukturne in procesne izboljšave naročnikovih poslovnih procesov na področju upravljanja s sredstvi (EAM), ter zagotavlja strateško vodenje s pomočjo IBM Maximo informacijskega sistema ter razvija znanje ostalih svetovalcev v okviru oddelka.
Preberi več
Svetovalec strokovnjak (Senior IT consultant)
1. 02. 2022 | Delo sistemskega inženirja v naši ekipi je vedno dinamično in zanimivo, nikoli dolgočasno. V podjetju, ki ceni zaupanje, učinkovitost in znanje, se zaposleni lahko razvija in uči in je za učinkovito delo, uspešnost poslovanja podjetja ali posebne dosežke tudi nagrajen. Sistemski inženir nudi tehnično in vsebinsko podporo strankam, njegovo delo pa v osnovi temelji na poznavanju in delu z IBM Maximo informacijskim sistemom.
Preberi več
Sistemski inženir (m/ž)
1. 02. 2022 | Projekta si ne moremo zamisliti brez projektne vodje, ki načrtuje in organizira delo ter bdi nad njegovo izvedbo. Zato iščemo izkušenega vodjo, z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi in organizacijskimi veščinami.
Preberi več
Projektni vodja
1. 02. 2021 | Iščemo izkušenega BigData / BI svetovalca, z znanjem na področju napredne analitike. Preberi, če ustrezaš opisu in se prijavi!
Preberi več
BigData / BI Svetovalec (m/ž)