• ZAPOSLITEV

    Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe Troia.

Zakaj bi morala biti zaposlitev v podjetju Troia tvoj naslednji korak?

V podjetu Troia verjamemo, da so veliki uspehi plod pridnih zaposlenih, ki vedo, da so cenjeni in so vedno motivirani. Zato je Troia odličen kraj za delo. S ciljem, da smo najboljši, kar smo lahko, spodbujamo naše zaposlene da rastejo, se učijo, razvijajo in postanejo najboljša različica sebe hkrati pa poskrbimo, da jim na tej poti v največji možni meri pomagamo.

Iščemo močne, samostojne kandidate, ki bodo delili naše temeljne vrednote in bodo uživali v ciljno naravnanem in hitro rastočem okolju in so se pripravljeni pridružiti ekipi, v kateri sta skupni kvaliteti ambicioznost in želja po uspehu. 

Postanite del te ekipe in se prijavite na eno od odprtih delovnih mest!

 

Dobre analitične spospobnosti in sposobnosti proaktivnega reševanja problemov so prednosti Sistemskega analitika. V podjetju TROIA bo odgovoren za izboljševanju operativnega procesa, implementaciji ključnih komponent...
Preberi več
Sistemski analitik
Z naprednim znanjem IBM Maximo, bo programer informacijskih rešitev v podjetju TROIA proaktivno sodeloval predvsem pri analizi in razvoju programskih razširitev komponent IBM Maximo.
Preberi več
Programer informacijskih rešitev
Arhitekt IT rešitev bo v ekipi TROIA lahko svoje znanje in razumevanje programske arhitekture, podatkovnih stuktur in alogoritmov, lahko uporabil pri reševanju tehničnih in arhitekturnih izzivov ter imel priložnost poslovne rasti in pridobivanja novih izkušenj.
Preberi več
Arhitekt IT rešitev
Delo svetovalca za informacijske sisteme je dinamično in zanimivo, nikoli dolgočasno. V podjetju, ki ceni zaupanje, učinkovitost in znanje, se zaposleni lahko razvija in uči in je za učinkovito delo, uspešnost poslovanja podjetja ali posebne dosežke tudi nagrajen. Svetovalec nudi predvsem tehnično podporo strankam, njegovo delo pa v osnovi temelji na poznavanju in delu z IBM Maximo.
Preberi več
Svetovalec za informacijske sisteme
V podjetju Troia iščemo študenta, ki bo vestno in predano prevzel delovno mesto Prodajalca IT storitev in rešitev Junior. Iščemo visoko motiviranega in samoiniciativnega posameznika, z željo po učenju in napredku.
Preberi več
Prodajalec IT storitev in rešitev JUNIOR - študentsko delo
Za delovno mesto Prodajalec IT storitev in rešitev iščemo visoko motiviranega, samoiniciativnega prodajalca, z večletnimi izkušnjami iz področja IT, ki se bo dokazal z izrednimi komunikacijskimi veščinami in ciljno usmerjenostjo.
Preberi več
Prodajalec IT storitev in rešitev