• ZAPOSLITEV

    Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe Troia.

Zakaj bi morala biti zaposlitev v podjetju Troia tvoj naslednji korak?

V podjetu Troia verjamemo, da so veliki uspehi plod pridnih zaposlenih, ki vedo, da so cenjeni in so vedno motivirani. Zato je Troia odličen kraj za delo. S ciljem, da smo najboljši, kar smo lahko, spodbujamo naše zaposlene da rastejo, se učijo, razvijajo in postanejo najboljša različica sebe hkrati pa poskrbimo, da jim na tej poti v največji možni meri pomagamo.

Iščemo močne, samostojne kandidate, ki bodo delili naše temeljne vrednote in bodo uživali v ciljno naravnanem in hitro rastočem okolju in so se pripravljeni pridružiti ekipi, v kateri sta skupni kvaliteti ambicioznost in želja po uspehu. 

Postanite del te ekipe in se prijavite na eno od odprtih delovnih mest!

 

Za delovno mesto Prodajalec IT storitev in rešitev iščemo visoko motiviranega, samoiniciativnega prodajalca, z večletnimi izkušnjami iz področja IT, ki se bo dokazal z izrednimi komunikacijskimi veščinami in ciljno usmerjenostjo.
Preberi več
Prodajalec IT storitev in rešitev
Delo C# (Csharp) razvijalca v okolju MS Visual Studio pri podjetju TROIA obsega reševanje tehničnih izzivov na področjo obogatene in mešane resničnosti. Spodbujamo proaktivno delo in razmišljanje zaposlenih ter uporabljamo agilne pristope pri našem delu. Delo je razgibano in zanimivo, z veliko možnostmi za učenje (certifikati, obisk konferenc, itd.) ter pridobivanje novih izkušenj in možnosti dela od doma.
Preberi več
C# razvijalec v okolju MS Visual Studio - aplikacij za obogateno resničnost m/ž