• ZAPOSLITEV

    Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe Troia.

Zaposlitev 

Zakaj bi si želel postati del TROIA ekipe?

Ker dajemo velik poudarek na zadovoljstvo zaposlenih. Ker nam je pomembno, da vsakemu članu ekipe omogočimo tako poslovno kot osebno rast, na način da spodbujamo napredek, izobraževanja, spoznavanje naprednih tehnologij skozi interne in zunanje aktivnosti. Ker znamo prisluhniti željam in potrebam, ter skupaj poiščemo optimalne rešitve in možnosti. Ker smo zares ekipa z velikim E. In verjamemo, da smo najmočnejši skupaj.

 

 

Si informacijski in tehnološki navdušenec? Te zanima reševanje problemov in tehničnih zahtev? Uživaš v novih izzivih in se rad izobražuješ? Če se v tem opisu prepoznaš, te vabimo k sodelovanju! Sistemski tehnik bo prevzel izvajanje sistemskih in mrežnih storitev na lokaciji naročnika (Lendava). Njegove naloge bodo obsegale predvsem osnovna programerska dela za različne platforme in informacijske sisteme, osnovna sistemska dela in skrb za interno infrastrukturo.
Preberi več
Sistemski tehnik
Razvijaš, oblikuješ, testiraš, implementiraš in vzdržuješ tehnične rešitve s pomočjo različnih aplikacij, programskih in integracijskih orodij ter IT sistemov? Oblikuješ in razvijaš programske komponente, integriraš programsko opremo, programe in IT rešitve različnih platform, da ustrezajo potrebam naročnikov in projektov? Se kontinuirano tehnično izobražuješ? Ti ne bi bilo odveč razvijati tudi znanje ostalih tehnikov v okviru oddelka? Če je temu tako, iščemo prav tebe!
Preberi več
Razvijalec / tehnik
Iščemo projektnega vodjo s posluhom za stranke, ki zna razmišljati izven okvirjev. Projektni vodja v našem podjetju se poveže z našimi strankami, sodeluje z njimi in stremi k temu, da skupaj najdejo in implementirajo dobre rešitve. Hkrati sodeluje s projektno ekipo, skrbi za koordinacijo projektov in s svojimi organizacijskimi veščinami poskrbi za nemoten potek projektov.
Preberi več
Projektni vodja
Si informacijski in tehnološki navdušenec? Te zanima doseganje poslovnih ciljev in reševanje problemov? Uživaš v pripravljanju strukturnih in procesnih izboljšav naročnikovih poslovnih procesov? Se želiš ukvarjati z upravljanjem tehničnih sredstev na strateškem in operativnem področju s pomočjo IT sistemov in tehnologij? Se ne ustrašiš novih izzivov in sistematično pristopiš k reševanju? Če se v tem opisu prepoznaš, te vabimo k sodelovanju!
Preberi več
IT Svetovalec
Na mestu Inženirja za zagotavljanje kakovosti (QA) iščemo osebo, ki jih testiranje programske opreme ni tuje in ima poznavanje vsaj osnovnih konceptov testiranja in izkušnje pri vpeljavi dobrih praks.
Preberi več
QA Test Inženir
Te zanima delo z najnovejšimi tehnologijami in orodji za avtomatizacijo, kontejnerizacijo in orkestracijo? Postavljanje in vzdrževanje stabilnega, varnega in zanesljivega sistema, ki podpira kritično infrastrukturo? Ponujamo delovno mesto, kjer konstantna izpostavljenost novim tehnologijam zagotavlja, da je delo vedno izziv in nudi priložnosti za osebno rast.
Preberi več
DevOps/Platform Inženir