• STORITVENE DEJAVNOSTI

    Storitveni sektor se sooča z zniževanjem stroškov, optimizacijo oskrbovalne verige, upravljanjem tveganja in izboljšanjem uporabniške izkušnje. Hkrati pa se število uporabnikov naprav in stavb, ki uporabljajo internet stvari (IoT), hitro povečuje, s čimer se pojavlja tudi vedno več zahtev po fleksibilnih operacijah.

Upravljanje stavb, Maximo Service Provider

Specializirani smo za uvedbo enotne rešitev za upravljanje sredstev z uporabo programske opreme Maximo Service Provider, ki je izrecno zasnovana za ponudnike storitev upravljanja objektov s številnimi storitvenimi pogodbami in različnimi strankami na različnih lokacijah.

Naši platformi T-IoT in T-SENSE AR , z umetno inteligenco in kognitivnim učenjem bosta ustvarili možnost razvoja inovativnih novih storitev za sodelovanje z uporabniki stavb, radikalno zmanjšali stroške z avtomatizacijo in optimizacijo operacij ter izboljšali zadovoljstvo končnih uporabnikov s personaliziranimi kognitivnimi storitvami za stranke.

Funkcionalnost upravljanja več strank z eno nameščeno platformo

Ta vodilna rešitev pomaga zmanjšati stroške za ponudnike storitev, na način da omogoča upravljanje več strank z implementacijo enovite platformo. Vsi podatki so ločeni po strankah, od katerih ima vsaka edinstveno uporabniško geslo za zagotavljanje popolne zaščite.

Programska oprema Maximo Service Provider se lahko uporablja za oblikovanje pogodb s strankami in ustvarjanje predpisov, ki omogočajo opredelitev ključnih kazalnikov uspešnosti in cen. Integrirana možnost izdaje računov je kompatibilna z vsemi večjimi računovodskimi sistemi in pomaga pri načrtovanju sklepanja pogodb, določanju pogojev garancij kot tudi prilagoditvi plačilnih kategorij. Rešitev je večjezična in podpira različne valute.

Organizacijam lahko pomagamo razviti najboljšo strategijo za sprejetje Interneta stvari na način, ki jih podpira pri izkoriščanju vpogledov in pri načrtovanju poslovanja, potrebnem za doseganje njihovih ciljev.

Prednosti naših rešitev za upravljanje sredstev

   

  • Izboljšana učinkovitost sredstev
  • Boljše odločitve in hitrejši odziv na tržne spremembe
  • Znižanje operativnih stroškov in zmanjšanje neproduktivnosti zaposlenih, kar povečuje učinkovitost
  • Zmanjšano tveganja poslovnih rizikov in poslovnih kazni
  • Večje zadovoljstvo strank
  • Kratek čas izvedbe
  • Skladnost z mednarodnim standardom ISO 55000
  • Kognitivna ocena vrednosti stavb za odkrivanje morebitnega vpliva na vašo organizacijo, stranke in končne uporabnike

Dandanes se storitveni sektor spopada s številnimi izzivi, zato je naš cilj omogočiti upravljanje procesov, storitev, virov in operacij.

PREBERITE NAŠE ŠTUDIJE PRIMEROV

POVEŽITE SE Z NAŠIM SPECIALISTOM

Pogovorite se z enim od naših specialistov za rešitve in se bolje seznanite z našo ponudbo.