• O NAS

Združujemo preprostost in kompleksnost.

Osredotočeni smo na združevanje novih tehnologij in najboljšega iz sodobnega sveta.

Verjamemo v moč načrtovanja in predvidevanja. Zato odprtih rok sprejemamo nove koncepte, ki so del sedanjosti ali prihodnosti. S tem prepričanjem lahko uvajamo postopke in dejavnosti, ki povečujejo predvidljivost in zanesljivost v resničnem življenju.

Po našem mnenju se upravljanje sredstev najbolje optimizira z integracijo izjemnega znanja IT in strateških vizij.

Osnovna dejavnost podjetja je razvoj in implementacija kompleksnih informacijskih in komunikacijskih rešitev. Poleg načrtovanja in administracije sistemov največjo pozornost posvečamo svetovanju in implementaciji rešitev na področjih celovitega upravljanja in nadzorovanja sredstev, storitev, virov in energije.

Glavne storitve podjetja so:

  • rešitve za učinkovito upravljanje sredstev in storitev,
  • rešitve za upravljanje in nadzor IT sistemov,
  • rešitve za analitiko in upravljanje velike količine podatkov,
  • razvoj lastnih rešitev za obogateno resničnost in
  • svetovanje in strokovna podpora.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 in danes zaposluje že več kot 30 strokovnjakov. Smo strokovnjaki na področju storitev in načrtovanja, administracije, svetovanja in izvajanja informacijskih rešitev. Ekipa ima več kot 20 let izkušenj pri upravljanju premoženja v Sloveniji, Evropi in na Bližnjem vzhodu.

Smo Troia. Upravljamo vaše optimizirane spremembe.

Pridruži se naši ekipi!

Naša politika narekuje, da zaposlujemo priznane strokovnjake na področju inženiringa, upravljanja premoženja in poslovanja, vsi člani ekipe TROIA so osredotočeni na stranko, samoiniciativni, z izjemno sposobnostjo pisnega in ustnega komuniciranja.

Se vidite v tem opisu?

Neprestano iščemo motivirane in talentirane posameznike, da se pridružijo naši ekipi. Če iščete priložnost v ambiciozni, hitro rastoči družbi, ki ima vodilo vlogo na področju svetovanja pri upravljanju s premoženjem, poiščite delovno mesto med razpisanimi, ki vam ustreza - https://www.troia.si/sl-si/pridruzi-se-ekipi ter stopite z nami v stik še danes in nam pošljite svoj CV na  jobs@troia.si.

 

AKREDITACIJE IN PARTNERJI

Sodelujemo z izbranimi vodilnimi partnerji, da bi si pridobili dodatna znanja in po potrebi zagotovili druge storitve. Če želite izvedeti več o tem, kako postati naš partner, stopite v stik z nami.

 

IBM

Aktivno sodelujemo z IBM, da lahko z inovativnimi rešitvami strankam zagotovimo dodano vrednost. Smo eni izmed najboljših strokovnjakov, za uporabo in izvedbo programske opreme IBM, tako v Sloveniji kot v tujini. Naši IT strokovnjaki so izjemni na področju upravljanja sodobnih IT okolij in virov.

Spadamo med najzanesljivejše poslovne partnerje podjetja IBM v regiji osrednje in vzhodne Evrope, več let zapored pa smo bili imenovani za naprednega poslovnega partnerja IBM (IBM Advanced Business Partner). Ta status daje strankam zagotovilo, da se lahko naši poslovni strokovnjaki spopadejo z vsakim izzivom.

IBM Partner Certifikati

Ker smo izkazali izjemne veščine, znanja ter uspehe na trgu, smo prejeli status poslovnega partnerja. Na področju, ki ga globalni tehnološki velikan imenuje IBM Cloud & Smarter Infrastructure, smo dosegli dva prestižna partnerska certifikata: »SmartCloud Control Desk Solution – Gold« in »SmartCloud Control Desk Service Request Management – Gold«.

Prvi certifikat imajo zgolj tri druga podjetja na svetu, drugega pa le pet. Te rešitve omogočajo podjetjem, da celovito upravljajo storitve IT in IT sredstva (fizična in virtualna) ter zagotavljajo napredno podporo uporabnikom.

 

S še enim certifikatom »IBM Maximo Asset Management – Gold« smo  pokazali, da resnično nadzorujemo področje upravljanja z viri. Strankam zagotavljamo pester nabor izvedb in integracij programske opreme za upravljanje s premoženjem –  na lokaciji stranke ali v oblaku (programska oprema kot storitev – SaaS). Gre za posebej prilagojene rešitve, ki zadovoljijo vsako poslovno zahtevo.

Omenjen pristop zagotavlja danes tako iskano poslovno prožnost, združeno s sodobnimi poslovnimi modeli. K naši zbirki IBM Tivoli certificates smo dodali še en certifikat – "Tivoli Application Dependency Discovery Manager – Bronze" – in s tem dokazali svoje znanje na strokovnem področju upravljanja premoženja.

 

 

Certifikati za sistem vodenja kakovosti 

Ponosni smo, da smo prejeli certifikat ISO 9001, mednarodno prepoznan standard, ki zagotavlja, da naši izdelki in storitve ustrezajo potrebam naših strank z uvedenim učinkovitim sistemom za vodenje kakovosti.

 

Prav tako imamo certifikat Bisnode AAA, kar pomeni, da pravna oseba izpolnjuje mednarodni standard odličnosti za kreditno sposobnost in se uvršča v najvišji razred odličnosti na področju kreditne sposobnosti v Sloveniji. 

 

    

REZERVIRAJTE SESTANEK ALI PREDSTAVITEV

Verjamemo, da se lahko z izzivi današnjega časa spopademo samo s prihajajočimi in inovativnimi novimi tehnologijami, a predvsem z ljudmi, ki lahko povežejo preprostost in kompleksnost.

SPOZNAJMO SE!