• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

TROIIN BLOG: Direktor Rok Dolinšek

Če se ozremo nazaj na leto 2018, imamo veliko na kar smo lahko ponosni. Nekaj o tem in o naših načrtih za prihodnost, je povedal tudi naš direktor Rok Dolinšek.

TROIIN BLOG: Direktor Rok Dolinšek

 

Leto 2018 je bilo naporno in produktivno leto - tako kot nam je všeč. Rast, ne samo v številu zaposlenih, ampak tudi v širjenju znanja in strokovnosti v tujini. Udeležili smo se Euromaintenance 4.0 Expo v Belgiji in European Utility Week v Avstriji ter številnih manjših, a prav tako pomembnih dogodkov, predstavili smo naše delo in ustvarili nove priložnosti, vzpostavili nove povezave in pridobili nove izkušnje ter začeli raziskovati nove trge v tujini - Latvija, Ukrajina, Albanija in številne druge evropske države.

 

liftoffVes ta čas pa smo skrbeli, da imajo naši zaposleni priložnost za lastno rast, tako da so jih poslali na različne seminarje in konference, med drugim Maximoworld v ZDA in IBM kvalifikacije na Švedskem in v Nemčiji ter ohranjali timski duh skozi teambuildinge.

 

 

aaa

 

Najpomembneje pa je, da je naša rast prodaje presegla 15%, zaradi česar smo postali eno izmed najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji in prejeli AAA certifikat odličnosti za kreditno sposobnost 2018, kar dokazuje, da gremo v pravo smer.

 

 

Kaj torej pričakujemo od leta 2019? Sledili bomo načrtu širitve v tujino, a vedno ohranjali kakovost in profesionalnost. Sprejemali bomo nove projekte in nove izzive, razvijali nove izdelke in širili portfelij ter poskrbeli, da smo najboljši, saj lahko le tako ponudimo najboljšo storitev, ki si jo zaslužijo naši kupci.