• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Zlata TROIA

Na izzivu ‘Inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva’ smo prejeli ZLATO priznanje za razvoj lastnih rešitev na področju obogatene resničnosti!

Zlata TROIA

GZS Koroška gospodarska zbornica je na dogodku, prilagojenem trenutnim razmeram, nagradila najboljše inovacije v regiji, kjer je bila za zlato priznanje izbrana tudi naša ekipa. 

Za leto 2020 so skupno podelili 8 zlatih, 5 srebrnih in 4 bronasta priznanja, ki so jih na dogodku prevzeli direktorji nagrajenih družb in jih prenesli svojim zaposlenim, članom inovacijskih ekip. Teh je skupno 120. 

V sklopu razširjene seje Upravnega odbora GZS Koroške gospodarske zbornice, sta priznanja podelila generalna direktorica GZS mag. Sonja Šmuc in predsednik Upravnega odbora Koroške gospodarske zbornice Boštjan Paradiž.

V podjetju TROIA smo na izziv ‘Inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva’  prijavili lastno rešitev obogatene resničnosti, ki jo razvijamo zadnjih nekaj let in za katero smo bili že večkrat nagrajeni tudi na mednarodnih dogodkih.

O naši inovaciji si lahko preberete več na www.troia-ar.eu

 

prejšnji članek   naslednji članek

vsi članki

 


MRGTSLO   EUskladi

Projekt "Inteligentna platforma T-SENSE"

Prvotni namen in cilj projekta "Inteligentna platforma T-SENSE" je razvoj in globalna komercializacija inovativne inteligentne platforme T-SENSE, ki z uporabo pametnih AR očal za obogateno resničnost ustvari ključen produkt za varen zanesljiv in ekonomsko obvladljiv sistem za pametno vzdrževanje. Več o projektu >> 

Investicijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj. Za več informacij obiščite spletno stran: http://www.eu-skladi.si/?set_language=en