• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

TROIA spletne delavnice

V marcu pripravljamo za vas serijo spletnih delavnic, ki bodo tokrat poleg strokovnih predstavitev, vključevale tudi dinamičen pogovor med udeleženci in izkušenimi prezentatorji. Vsi udeleženci delavnic pa boste imeli možnost prijave na individualni pogovor, vezan na potrebe in želje v vašem podjetju.

TROIA spletne delavnice

Upravljanje sredstev – osnove in praktični primeri

Assetmanagement-obja...

Bistvo upravljanja sredstev je optimizacija storilnosti vsakega posameznega sredstva. Cilj vsakega podjetja je znižanje stroškov in povečanje produktivnosti ter dostopnosti ključnih virov. Učinkovito upravljanje sredstev omogoča preventivno, redno in nepredvideno vzdrževanje in zato dolgoročno pomaga pri izpolnitvi teh ciljev.

Kako se podjetja soočajo z upravljanjem sredstev ter kako povečajo zmogljivost in življenjsko dobo kompleksnih sredstev? Predstavili bomo torej kako upravljanje sredstev izgleda v praksi in kakšni so rezultati podjetij ki uporabljajo celovite rešitve za upravljanje sredstev, ki jim omogočajo lažje sprejemanje odločitev in obvladovanje ključnih sredstev.

Pridružite se nam na spletni delavnici in se spoznajte s prednostmi rešitev za upravljanje sredstev ter izkoristite priložnost za pogovor s stokovnjaki z večletnimi izkušnjami.

PRIJAVA NA SPLETNO DELAVNICO


Obogatena resničnosti – kako začeti in AR v praksi

AR

Osnovna predstavitev obogatene resničnosti, njenega delovanja in potencialnega vpliva na poslovanje podjetja. Kakšne spremembe lahko v podjetju pričakujete ob uporabi AR in kakšne so prednosti, predvsem pa bomo govorili o tem kaj v podjetju potrebujete za uvedbo uporabe obogatene resničnosti.

Katera podjetja že uporabljajo obogateno resničnost in kakšne imajo rezultate? V kolikor še nimate jasne predstave kako lahko obogatena resničnost izboljša vaše poslovne procese ter prihrani čas in denar, boste skozi predstavitev praktičnih primerov podjetij, ki AR že uporabljajo, lahko spoznali in lažje identificirali možnosti za vašo organizacijo.

PRIJAVA NA SPLETNO DELAVNICO