• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Podprite in izboljšajte vašo mobilno delovno silo z napredno mobilno rešitvijo!

Mobilne aplikacije že leta spreminjajo poslovanje. Z 10 milijardami mobilnih naprav, ki naj bi bile v uporabi po svetu, širjenje mobilne tehnologije bistveno spreminja način razmišljanja, dela, delovanja in interakcije med ljudmi. Mobilne aplikacije ljudem omogočajo večjo produktivnost, praktično od kjer koli. Zato danes kar 92 odstotkov organizacij verjame, da jih bo nesprejemanje takšnih aplikacij postavilo v slabši položaj pred konkurenco.

Podprite in izboljšajte vašo mobilno delovno silo z napredno mobilno rešitvijo!

S pomočjo pametnih mobilnih naprav lahko organizacije vseh velikosti v realnem času dobijo potrebne informacije za izboljšanje kakovosti storitev, povečanje zadovoljstva strank in zmanjšanje stroškov ter zapletenosti vsakodnevnega poslovanja. Običajno so organizacije prisiljene kupovati mobilne aplikacije od več različnih ponudnikov - brez centraliziranega načina upravljanja in vzdrževanja. Medtem ko nekatere organizacije razvijajo svoje lastne mobilne aplikacije da imajo večji nadzor, je upravljanje aplikacij in zagotavljanje njihove varnosti v celotnem mobilnem okolju težko brez integriranega pristopa.

IBM Maximo® Anywhere je mobilna rešitev nove generacije, ki združuje zmogljivosti vseh rešitev za upravljanje sredstev, saj ponuja izdelek enega proizvajalca za izboljšanje produktivnosti in omogoča takojšen dostop do podatkov o delu in sredstvih, s pametnih telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav.


Z mobilnimi aplikacijami Maximo Anywhere lahko mobilni delavci delajo s spletno povezavo, kot tudi brez povezave. Ko je delavec na spletu, je aplikacija povezana s strežnikom in podatki se sinhronizirajo v realnem času. Ko je delavec brez povezave, je aplikacija prekinjena s strežnika, vendar še naprej deluje. Delavec lahko nadaljuje delo z varnimi zbirkami podatkov, ki so shranjene v napravi. Podatki se sinhronizirajo, ko se vzpostavi povezava.

Maximo Anywhere mobilne aplikacije

Anywhere_worktechnic...DELOVNI TEHNIK

Ogled delovnih nalogov in z njim povezanih podatkov za vsakodnevna opravila

Anywhere_workapprova...

HOMOLOGACIJA DELA

Preučitev in potrditev delovnih nalogov

Anywhere_inspectionINŠPEKCIJA

Podroben seznam sredstev in lokacij, ki jih je treba pregledati

Anywhere_servicerequ...ZAHTEVE ZA SERVIS

Vsakemu uporabniku zagotovi platformo za vnašanje zahtevkov za storitve.

Anywhere_assetdatama...UPRAVLJANJE PODATKOV

Delitev na atribute kritičnih sredstev, vključno z odčitki merilnika

Anywhere_assetauditREVIZIJSKA SREDSTVA

Ogled, uskladitev in izvedba dejanj vezanih na revidirana sredstva

Anywhere_physicalcou...FIZIČNE DRŽAVE

Dostop do elementov zalog, za opravitev fizičnega štetja

Anywhere_issuesandre...VPRAŠANJA IN VRAČILA

Optimizacija zalog

Anywhere_transfersan...PRENOSI IN PREJEM 

Spremljanje bilance zalog in orodij


Za več informacij o IBM Maximo Anywhere, se nam pridružite na TROIA webinarju: Vaša prihodnost mobilnih rešitev - Maximo Anywhere, ki bo potekal 22.9. ob 10.00.

PRIJAVI SE NA WEBINAR

prejšnji članek   naslednji članek

vsi članki