• Sveže novičke iz našega sveta. Kaj počnemo, kje smo prisotni in vse ostale zanimivosti, ki jih želimo deliti z vami.

    NOVIČKE

Archive by category: NovičkeReturn
Dogodek »Učinkovito vzdrževanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo« se je odvijal v hotelu Planja na Rogli. Čudovita lokacija na izredno poletni oktobrski dan v kombinaciji z zanimivimi predstavitvami, je bil seštevek za dogodek, ki ga niste želeli zamuditi. Če pa se nam kljub vsemu niste mogli pridružiti, preberite več o dogajanju tukaj.
Preberi več
Dogodek, ki ga niste želeli zamuditi! " Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo".
Danes začenjamo z AWAKE 2.0 - novim pilotnim / demonstracijskim projektom, s katerim bomo obogateno resničnost uporabili v simulacijah v medicini in s tem poskrbeli za povečanje kakovosti in znižanje stroškov.
Preberi več
OKTOBER 2019: Začetek novega R&D projekta na področju medicine
Danes in jutri se poslovni uporabniki, odločevalci in strokovnjaki za prediktivno analitiko srečajo v Münchnu, da bi odkrili in razpravljali o najnovejših trendih in tehnologijah v strojnem in globokem učenju v obdobju interneta stvari in umetne inteligence.
Preberi več
DOGODEK] Predictive Analytics World for Industry 4.0
Ta teden je Troia v Orlandu, ZDA, na IBM IoT izmenjavi s 650 drugimi udeleženci, voditelji, inovatorji in strokovnjaki z vsega sveta.
Preberi več
[DOGODEK] IBM IoT Exchange 2019 na Floridi
Danes so nas obiskali dijaki drugega in tretjega letnika Gimnazije Slovenj Gradec, katerim smo predstavili delo, ki ga opravljamo. Upamo, da smo navdihnili nekaj bodočih razvijalcev, programerjev in IT entuziastov.
Preberi več
Navdihujemo današnjo mladino
Troia je ponosni sponzor Vidu Peršaku, 22-letnemu Enduro kolesarju, zmagovalcu tekmovanja SloEnduro #1, ki je potekalo ta teden v Ajdovščini.
Preberi več
Podpiramo zmagovalce.
Ta teden so se v Hannovru srečali strokovnjaki iz področij vseh ključnih tehnologij in ključnih področij industrije - od raziskav in razvoja, industrijske avtomatizacije, IT, industrijske oskrbe, proizvodnih tehnologij in storitev do energetskih in mobilnih tehnologij.
Preberi več
[Hannover Messe] Bravo za inovacije!
Prejšnji teden smo bili del konference Skupaj do odličnosti v Ljubljani, kjer smo predstavili naše delo, med drugimi vrhunskimi svetovnimi govorci. Gre za regionalni osrednji dogodek z najbolj aktualnimi vsebinami na področju upravljanja IT storitev in vodenja projektov.
Preberi več
[DOGODEK] Skupaj do odličnosti
Z namenom predstavitve tehnoloških trendov prihodnosti, izmenjave izkušenj in razprav o atraktivnih in pomembnih temah, je včeraj Troia gostila zaprt dogodek »Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki« za partnerje in stranke v Zrečah.
Preberi več
[DOGODEK] Digitalne tehnologije in spremembe v energetiki
Od 4. do 7. marca je Troia v Londonu, na Gartner Data & Analitycs Summit, kjer ima več kot 1500 udeležencev priložnost poslušati govornike z vsega sveta, ki pokrivajo vrhunske teme, kot so analitika in poslovna inteligenca, znanost podatkov, umetna inteligenca, napredna podatkovna analitika in mnogi drugi.
Preberi več
[DOGODEK] Gartner Data & Analytics Summit
Page 3 of 6 First 12[3]45 Last